Vignal hD 1080P 130° camera van roestvrij staal

Roestvrijstalen camera van Vignal

De Vignal camera heeft 1080P HD beeldkwaliteit in kleur

De camera heeft een kijkhoek van 130°

CA14682D
€ 185,98
€ 185,98 € 153,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 185 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 185 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal hD 1080P 130° roestvrijstalen camera

De roestvrijstalen camera van Vignal is een hoogwaardig product dat is ontworpen om te voldoen aan de strengste bewakings- en beveiligingseisen. Met zijn HD 1080p resolutie en state-of-the-art CMOS-sensor garandeert deze camera een uitzonderlijke beeldkwaliteit en opmerkelijke scherpte.

Uitgerust met een groothoeklens van 130 graden biedt hij een uitgebreide dekking, waardoor een panoramisch zicht op de omgeving mogelijk is. Deze functie is ideaal voor industriële voertuigen, zware vrachtwagens, bouwmachines of elk ander voertuig dat een onbelemmerd zicht nodig heeft om veilig te kunnen rijden.

De roestvrijstalen camera van Vignal is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder roestvrij staal, waardoor hij uitzonderlijk goed bestand is tegen zware omgevingsomstandigheden, zoals blootstelling aan vocht, trillingen en schokken. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en temperatuurschommelingen, waardoor betrouwbare, langdurige prestaties in veeleisende omgevingen gegarandeerd zijn.

Deze camera is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde accessoires, inclusief een robuuste aansluitkabel. Het compacte, elegante ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van voertuigen en integreert perfect met hun structuur.

Kortom, de roestvrijstalen camera van Vignal is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame bewakingsoplossing met hoge prestaties. Met zijn HD-resolutie, brede kijkhoek en geavanceerde functies biedt hij betrouwbare, nauwkeurige bewaking in de meest veeleisende omgevingen, terwijl de veiligheid en gemoedsrust van de gebruikers gewaarborgd blijven.

CA14682D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
hoek
130°
beeldkleur
kleur