Vignal hD 720P 110° zwarte aluminium camera

Zwarte aluminium camera Vignal

De camera heeft een HD-kleurenbeeldresolutie van 720 pixels

110° kijkhoek

CA14900D
€ 136,13
€ 136,13 € 112,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 136 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 136 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,36.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal hD 720P 110° zwarte aluminium camera

De zwarte aluminium camera van Vignal is een toptoestel dat is ontworpen voor een uitzonderlijke kijkervaring. Met zijn HD 720p resolutie en hoogwaardige CMOS-sensor garandeert deze camera scherpe, gedetailleerde beelden, zelfs bij weinig licht.

De zwarte aluminium behuizing geeft de camera een elegante en robuuste uitstraling, waardoor hij bestand is tegen zware omgevingsomstandigheden. Dankzij het robuuste ontwerp en de bescherming tegen water en stof (IP69K standaard) kan de camera met een gerust hart worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, of het nu gaat om industriële voertuigen, vrachtwagens of bouwmachines.

De camera heeft een brede kijkhoek van 110 graden, waardoor een groot deel van de omgeving kan worden vastgelegd. Dit is met name handig voor de veiligheid en manoeuvreerbaarheid, omdat dode hoeken en mogelijke obstakels uitstekend zichtbaar zijn.

Met zijn geavanceerde technologie biedt de zwarte aluminium camera van Vignal ook een nachtzichtfunctie, zodat je zelfs in het donker verzekerd bent van een optimale beeldkwaliteit. Bovendien heeft hij een tegenlichtcompensatiefunctie voor een betere zichtbaarheid in situaties met fel licht.

Deze camera is eenvoudig te installeren, heeft een verstelbare beugel en kan op verschillende soorten voertuigen worden gemonteerd. Hij is compatibel met bestaande monitors en bewakingssystemen, waardoor het een praktische optie is voor upgrades of vervangingen.

Samengevat is de zwarte aluminium camera van Vignal een topkeuze voor wie op zoek is naar een bewakingsoplossing van hoge kwaliteit. Met zijn HD-resolutie, robuuste behuizing, brede kijkhoek en geavanceerde functies biedt hij dag en nacht optimaal zicht om de veiligheid en manoeuvreerbaarheid van voertuigen te verbeteren.

CA14900D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
hoek
110°
beeldkleur
kleur
Resolutie
720P
1080P