Vignal 7" HD 720P aanraakscherm

7-inch HD-scherm Vignal

Het scherm heeft een kleurresolutie van 720 pixels

Het heeft een capaciteit voor 3 camera's

Weergavemodi: normaal, horizontaal, verticaal of spiegel

Het scherm kan aan de zonneklep worden bevestigd op Vignal

Het scherm heeft een bekabelde aansluiting

CA14901D
€ 301,29
€ 301,29 € 249,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 301 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 301 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 7" HD 720P aanraakscherm

Het 7-inch scherm van Vignal is een high-definition (HD) aanraakscherm met een resolutie van 720p. Het biedt een heldere, duidelijke visuele ervaring dankzij de superieure weergavekwaliteit. Het scherm is speciaal ontworpen om een gebruiksvriendelijke en responsieve interface te bieden, zodat gebruikers intuïtief kunnen communiceren met applicaties en functies.

Met 7 inch is het scherm compact en gemakkelijk te integreren in een groot aantal toepassingen, of het nu in de auto-, transport-, industriële of andere sectoren is. Het is uitgerust met geavanceerde aanraaktechnologie die een nauwkeurige reactie op aanraakopdrachten mogelijk maakt, wat de gebruikerservaring verbetert.

Het 7-inch scherm op Vignal is ontworpen voor uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen. Het is bestand tegen schokken, trillingen en slechte weersomstandigheden, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis of in toepassingen die extra robuustheid vereisen.

Samengevat biedt het 7-inch scherm van Vignal HD-displaykwaliteit, een responsieve touch-interface, uitzonderlijke duurzaamheid en aanpasbaarheid voor uiteenlopende toepassingen. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die op zoek zijn naar een betrouwbaar, krachtig scherm voor hun projecten.

CA14901D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
HD dochteronderneming
beeldkleur
kleur
inch
7"
Resolutie
720P
new
3