Vignal 150° groothoekcamera aan de zijkant

Groothoek zijcamera Vignal

De camera heeft een kijkhoek van 150°, met een instelbare hoek

CA14808D
€ 207,52
€ 207,52 € 171,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 207 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 207 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 150° groothoek zijcamera

De groothoek zijcamera van Vignal is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor optimaal zicht en meer veiligheid tijdens het rijden. Deze camera is speciaal ontworpen voor bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens en biedt een uitzonderlijk panoramisch zicht op de zijkanten van het voertuig.

De camera is uitgerust met een 150-graden groothoeklens die een uitgebreid beeld opneemt, waardoor een maximale dekking van de zijkant wordt gegarandeerd. Dit stelt bestuurders in staat om voertuigen, voetgangers of obstakels in de dode hoeken gemakkelijk te detecteren, waardoor het risico op botsingen afneemt en de verkeersveiligheid toeneemt.

De Vignal zijcamera is uitgerust met geavanceerde functies zoals nachtzicht, dat zorgt voor een duidelijk zicht, zelfs bij weinig licht. De camera is ook voorzien van ruisonderdrukkingstechnologie en een sensor van hoge kwaliteit, waardoor onder alle omstandigheden een uitstekende beeldkwaliteit wordt gegarandeerd.

Dit product is ook ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te weerstaan. Hij is waterdicht en schokbestendig en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien is de camera eenvoudig te installeren en kan hij naadloos worden geïntegreerd in verschillende soorten voertuigen.

Kortom, de groothoek zijcamera van Vignal is een essentiële veiligheidsuitrusting voor commerciële voertuigen en vrachtwagens. Met zijn panoramische zicht, superieure beeldkwaliteit en robuustheid verbetert hij het zicht van de bestuurder, vermindert hij het risico op ongevallen en draagt hij bij aan een veiliger rijgedrag op de weg.

CA14808D

Gegevensblad

Spanning
12V
type verbinding
HD dochteronderneming
hoek
150°
beeldkleur
kleur