Vignal Camera met gemotoriseerde motorkap en 120° verwarming

Camera met gemotoriseerde motorkap Vignal

De bedrade camera heeft een gemotoriseerde motorkap en is verwarmd

120° kijkhoek

CA14327D
€ 208,73
€ 208,73 € 172,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 208 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 208 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Camera met gemotoriseerde kap en 120° verwarming

De camera met kap van Vignal is een bewakingssysteem van hoge kwaliteit dat is ontworpen voor optimale prestaties in moeilijke omstandigheden. Dit bedrade camerasysteem heeft een gemotoriseerde motorkap en een geïntegreerde verwarming, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen die extra bescherming tegen de elementen en vijandige omgevingen vereisen.

Dankzij de gemotoriseerde motorkap kan de camera flexibel worden ingezet om aan specifieke eisen te voldoen. Hij kan op afstand worden bediend, waardoor de kijkhoek kan worden aangepast voor nauwkeurige bewaking. Bovendien beschermt de motorkap de camera tegen direct zonlicht en slechte weersomstandigheden zoals regen, sneeuw of stof, zodat onder alle omstandigheden een heldere, betrouwbare beeldkwaliteit wordt gegarandeerd.

De camera is uitgerust met een geïntegreerd verwarmingssysteem dat zelfs in extreem koude omstandigheden een optimale temperatuur handhaaft. Dit voorkomt dat de cameralens bevriest of beslaat, waardoor constant zicht en ononderbroken bewaking gegarandeerd zijn.

Qua technische specificaties biedt de camera met kap van Vignal een hoge videoresolutie voor scherpe, gedetailleerde beelden. Hij is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals infrarood nachtzicht, bewegingsdetectie en de mogelijkheid om continu video op te nemen.

Dankzij het robuuste ontwerp is de camera zeer duurzaam en beschermd tegen schokken en trillingen. Bovendien is hij eenvoudig te installeren en te integreren in verschillende bewakingssystemen, waardoor hij een veelzijdige oplossing biedt voor verschillende industriële en commerciële toepassingen.

Kortom, Vignal 's camera met kap is een topmodel bewakingsapparatuur, met geavanceerde bescherming tegen weersinvloeden, een hoge videoresolutie, geavanceerde functies en uitzonderlijke duurzaamheid. Het is een ideale keuze voor veeleisende omgevingen waar betrouwbare bewaking van hoge kwaliteit essentieel is.

CA14327D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
HD dochteronderneming
hoek
120°