Vignal 150° slanke camera

Slanke camera met brede kijkhoek Vignal

De camera heeft een kijkhoek van 150

CA14148D
€ 124,62
€ 124,62 € 102,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 124 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 124 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Slim 150° camera

De Slim 150 camera van Vignal is een innovatief product dat is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de bewakings- en beveiligingsindustrie. Met zijn geavanceerde functies en elegante ontwerp biedt deze camera een optimale zichtoplossing voor uiteenlopende toepassingen.

De Slim 150 heeft een compact, onopvallend ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor installaties waar esthetiek belangrijk is. Dankzij de slanke behuizing met laag profiel past hij harmonieus in elke omgeving, of het nu gaat om voertuigen, gebouwen of andere structuren.

Deze camera is uitgerust met een sensor van hoge kwaliteit die een uitzonderlijke resolutie biedt voor scherpe, gedetailleerde beelden. De geavanceerde technologie van de camera zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave en uitstekende prestaties bij weinig licht.

De Slim 150 camera heeft een groothoeklens die een uitgebreid panoramisch beeld biedt, waardoor een groot gebied kan worden bestreken zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Dankzij de 360-graden rotatiefunctie biedt deze camera maximale flexibiliteit om de kijkhoek aan te passen aan de specifieke behoeften van de toepassing.

De camera is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie, nachtzicht en schok- en trillingsbestendigheid, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de meest veeleisende omgevingen. De camera is ook compatibel met bestaande bewakingssystemen, waardoor hij eenvoudig te integreren is in bestaande installaties.

Samengevat is de Slim 150 camera van Vignal een hoogwaardige vision-oplossing met een uitstekende beeldkwaliteit, compact ontwerp en geavanceerde functionaliteit. Hij is ideaal voor bewakings- en beveiligingstoepassingen waarbij discretie, flexibiliteit en prestaties essentieel zijn.

CA14148D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
HD dochteronderneming
hoek
150°
beeldkleur
kleur