Vignal 120° bedrade camera van aluminium/roestvrij staal

Camera Vignal in aluminium en roestvrij staal

De camera geeft een kleurenbeeld met een kijkhoek van 120°

CA13881D
€ 171,81
€ 171,81 € 141,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 171 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 171 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,71.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 120° bedrade camera van aluminium/roestvrij staal

De roestvrijstalen camera van Vignal is een superieure keuze voor toepassingen die precieze bewaking en zicht vereisen. Deze camera is gemaakt van hoogwaardige roestvrijstalen materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en corrosiebestendigheid, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende omgevingen.

Met een resolutie van 120° biedt deze camera een uitstekende visuele dekking en een helder, gedetailleerd panoramisch beeld van de omgeving. De camera wordt geleverd met een aansluitkabel voor een betrouwbare en stabiele verbinding met je bewakingssysteem.

De roestvrijstalen camera van Vignal is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals een beeldsensor van hoge kwaliteit, die zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave en optimale scherpte, zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden. Bovendien is hij bestand tegen trillingen en schokken, waardoor hij stabiel blijft presteren in de meest veeleisende omgevingen.

Deze camera is ontworpen met veel aandacht voor detail en biedt een eenvoudige installatie dankzij de robuuste beugel en compatibiliteit met bestaande bewakingssystemen. Bovendien zorgen het elegante ontwerp en de roestvrijstalen afwerking voor een stoere, professionele uitstraling.

Kortom, de roestvrijstalen camera van Vignal is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor bewakingstoepassingen. De duurzaamheid, corrosiebestendigheid en geavanceerde functies maken het een essentieel instrument voor het garanderen van nauwkeurige bewaking van hoge kwaliteit in de meest veeleisende omgevingen.

CA13881D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
HD dochteronderneming
hoek
120°
beeldkleur
kleur