Vignal 120° waterdichte camera

Waterdichte camera van Vignal

De camera is waterdicht en biedt een kleurenbeeld

120° kijkhoek en bekabelde aansluiting

CA13617D
€ 166,38
€ 166,38 € 137,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 166 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 166 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 120° waterdichte camera

De waterdichte kleurencamera van Vignal is een robuust, hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende omgevingen. Dankzij de gecertificeerde waterdichtheid is deze camera perfect geschikt voor zware weersomstandigheden, wassen onder hoge druk en natte omgevingen.

Deze camera biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de sensor met hoge resolutie. De kleuren zijn levendig en de details zijn scherp, waardoor je zelfs bij weinig licht een heldere en nauwkeurige weergave krijgt. De lens van de camera is ontworpen om een brede kijkhoek te bieden, zodat de omgeving optimaal in de gaten kan worden gehouden.

Dankzij de stevige constructie is de camera bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen. Hij is ook beschermd tegen het binnendringen van stof en water, zodat hij zelfs onder de meest extreme omstandigheden goed werkt.

Deze waterdichte camera is eenvoudig te installeren en is uitgerust met een robuust montagesysteem waarmee hij snel en veilig kan worden geïnstalleerd. Bovendien is hij compatibel met bestaande bewakingssystemen, waardoor hij gemakkelijk in je beveiligingsinfrastructuur kan worden geïntegreerd.

Kortom, de waterdichte kleurencamera van Vignal biedt een betrouwbare, hoogwaardige oplossing voor bewaking in ruwe omgevingen. De waterbestendigheid, de uitzonderlijke beeldkwaliteit en het installatiegemak maken het een ideale keuze voor professionele toepassingen die betrouwbare, nauwkeurige bewaking vereisen.

CA13617D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
HD dochteronderneming
hoek
120°
beeldkleur
kleur