Vignal Draadloze camera met gemotoriseerde 720P 110° motorkap

Draadloze camera van Vignal

De camera heeft een gemotoriseerde motorkap, ideaal voor gebruik in regen en sneeuw. De motorkap biedt effectieve bescherming wanneer het voertuig stilstaat

De camera heeft een kijkhoek van 110°

CA14905D
€ 302,49
€ 302,49 € 249,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 302 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 302 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,02.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Draadloze camera met gemotoriseerde motorkap van 720P 110°

De draadloze camera met motorkap van Vignal is een hoogwaardig bewakingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende beveiligingsbehoeften. Met een resolutie van 720p biedt deze camera een uitzonderlijke beeldkwaliteit, waardoor je je omgeving helder en gedetailleerd kunt bewaken.

Een van de grootste pluspunten van deze camera is de gemotoriseerde motorkap. Dankzij deze innovatieve functie gaat de kap van de camera automatisch open wanneer je de bewaking inschakelt, zodat je een duidelijk en nauwkeurig zicht hebt op het gebied dat wordt bewaakt. Als de camera niet in gebruik is, sluit de kap automatisch om hem te beschermen tegen de elementen en de integriteit te behouden.

Deze draadloze camera biedt een grote installatieflexibiliteit dankzij de draadloze connectiviteit die de beperkingen van kabels overbodig maakt. De camera kan eenvoudig worden geconfigureerd en aangesloten op een bestaand bewakingssysteem en biedt zo een praktische en veelzijdige bewakingsoplossing.

De draadloze camera van Vignal is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals nachtzicht, wat zorgt voor effectieve bewaking, zelfs bij weinig licht. Bovendien is deze camera weerbestendig, waardoor hij betrouwbaar werkt in ruwe buitenomgevingen.

Met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologie is Vignal 's draadloze camera met cover een ideale keuze voor bewakingstoepassingen die optimale prestaties vereisen. Of het nu voor residentiële, commerciële of industriële beveiliging is, deze camera biedt een betrouwbare, praktische en hoogwaardige oplossing om je eigendommen te beschermen en je gemoedsrust te garanderen.

CA14905D

Gegevensblad

Spanning
10/32V
type verbinding
draadloos
hoek
110°
beeldkleur
kleur
Resolutie
720P