Vignal Draadloze 720P 110° camera

Draadloze camera van Vignal

De camera heeft een kijkhoek van 110°

De beeldresolutie is 1280 (H) X 720 (V)

De camera heeft een dag- en nachtsensor

CA14804D
€ 248,04
€ 248,04 € 204,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 248 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 248 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 720P 110° Draadloze Camera

De Vignal draadloze camera is een hoogwaardig bewakingsapparaat dat is ontworpen voor een uitzonderlijke visuele ervaring. Met zijn 720p resolutie legt hij scherpe, gedetailleerde beelden vast, waardoor opgenomen scènes duidelijk kunnen worden bekeken.

Deze draadloze camera is ontworpen voor eenvoudige, probleemloze installatie. De camera kan worden gebruikt in combinatie met de Vignal monitorkit (D14803) of de installatiekit (D14805), waardoor een complete oplossing voor bewakingsbehoeften ontstaat.

Dankzij de betrouwbare draadloze connectiviteit biedt deze camera maximale flexibiliteit bij de installatie, zodat je de camera op verschillende locaties kunt plaatsen zonder de beperkingen van kabels. Hierdoor kun je moeilijk bereikbare of risicovolle plekken effectief bewaken.

Dankzij de geavanceerde functies kan de draadloze camera van Vignal dag en nacht beelden vastleggen. Hij is uitgerust met infrarood LED's die helder nachtzicht bieden tot een afstand van X meter. Dit zorgt voor continue bewaking, zelfs bij weinig licht.

Bovendien heeft deze camera een ingebouwde bewegingsdetectiefunctie, wat betekent dat hij automatisch elke beweging in zijn gezichtsveld detecteert en in realtime waarschuwingen activeert. Hierdoor blijf je op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent.

De draadloze camera van Vignal is ook weerbestendig, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden, zodat je verzekerd bent van betrouwbare, langdurige bewaking.

Samengevat biedt de Vignal draadloze camera een superieure resolutie, eenvoudige installatie, betrouwbare draadloze connectiviteit, geavanceerd nachtzicht, bewegingsdetectie en weerbestendigheid. Het is een ideale keuze voor diegenen die hun bewakingssysteem willen upgraden met een veelzijdige camera met hoge prestaties.

CA14804D

Gegevensblad

Spanning
10/32V
type verbinding
draadloos
hoek
110°
Resolutie
720P