Vignal Oplaadbare magnetische draadloze camera

Oplaadbare magnetische draadloze camera voor gebruik met CA14216D scherm of CA14328D kit

De draadloze camera van Vignal heeft een batterijduur van 12 uur voor dagzicht en 5,5 uur voor nachtzicht

De gezichtshoek van de camera Vignal is 120°

CA14882D
€ 378,13
€ 378,13 € 312,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 378 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 378 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,78.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Oplaadbare magnetische draadloze camera

De oplaadbare magnetische draadloze camera van Vignal is een innovatief apparaat dat is ontworpen voor handige en flexibele videobewaking.

Deze draadloze camera heeft een krachtige ingebouwde magneet, waardoor hij eenvoudig op elk metalen oppervlak kan worden bevestigd zonder dat er gereedschap of extra bevestigingen nodig zijn. Dit maakt het veel eenvoudiger om de camera te installeren en aan te passen en biedt een grote vrijheid bij het positioneren.

De camera kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde kabel, waardoor hij ideaal is voor gebruik binnenshuis of buitenshuis, zonder dat er een stroomvoorziening nodig is.

Dankzij de draadloze technologie verstuurt deze camera beelden in realtime. Draadloze transmissie zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie, zonder omslachtige kabels, en biedt een heldere, scherpe beeldkwaliteit.

De camera is uitgerust met een sensor met hoge resolutie die gedetailleerde beelden vastlegt, zelfs bij weinig licht. De camera heeft ook een infrarood nachtzichtfunctie, waardoor continue bewaking mogelijk is, zelfs 's nachts.

Kortom, de oplaadbare magnetische draadloze camera van Vignal biedt een praktische, flexibele en eenvoudig te installeren oplossing voor videobewaking. Met zijn magnetische montage, oplaadbare batterij en draadloze transmissie voldoet hij aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar bewaking van hoge kwaliteit zonder beperkingen.

CA14882D

Gegevensblad

hoek
120°
Durée batterie
12h
levensduur van de batterij (nachtzicht)
5.5h