Vignal Draadloze camera voor industriële trucks

Speciale draadloze heftruckcamera met geïntegreerd 3 LED-licht.

45° kijkhoek

De camera heeft een nachtzicht van 8 tot 10 m

Resolutie: 756 × 504 pixels

CA14906D
€ 261,35
€ 261,35 € 215,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 261 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 261 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,61.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Draadloze camera voor industriële trucks

Ontdek de draadloze camera van Vignal Group, speciaal ontworpen voor industriële trucks. Deze ultramoderne camera biedt een moeiteloze oplossing voor kijken op afstand en verbetert de veiligheid en efficiëntie van uw intern transport. Dankzij de betrouwbare draadloze technologie kunt u de omgeving rond uw truck in realtime in de gaten houden, zodat u beter zicht hebt in de meest veeleisende werkgebieden.

De belangrijkste kenmerken van deze draadloze camera zijn de high-definition videoresolutie, het geavanceerde nachtzicht voor 24/7 gebruik en de snelle en eenvoudige installatie. De robuuste behuizing is ontworpen om de zwaarste werkomstandigheden te weerstaan en zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid.

De draadloze camera van Vignal Group is een onmisbaar hulpmiddel voor het verbeteren van de veiligheid en productiviteit van uw heftruckpark. Laat blinde vlekken u niet vertragen. Kies voor de betrouwbaarheid en superieure kwaliteit van de Vignal Group draadloze camera om vol vertrouwen te werken.

CA14906D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
nieuw
nieuw