Vignal 120° draadloze camera

Draadloze camera voor CA14328D kit of CA14216D scherm vanaf Vignal

De camera heeft een kijkhoek van 120°

Beeldresolutie in kleur is 728X 488 pixels

CA14236D
€ 225,71
€ 225,71 € 186,54
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 225 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 225 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 120° draadloze camera

De Vignal draadloze camera is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen voor betrouwbare en praktische bewaking.

De camera heeft een compact en robuust ontwerp, waardoor hij duurzaam is in verschillende omgevingen. Dankzij de weerbestendige behuizing kan de camera buiten worden gebruikt zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Of het nu voor professioneel of persoonlijk gebruik is, deze camera is klaar om aan je bewakingsbehoeften te voldoen.

De draadloze camera van Vignal is uitgerust met een sensor met hoge resolutie die scherpe, gedetailleerde beelden vastlegt. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het gebied dat wordt bewaakt. Bovendien is de camera uitgerust met een nachtzichtfunctie, zodat je zelfs bij weinig licht kwaliteitsbeelden kunt maken.

Dankzij de draadloze technologie heb je met deze camera geen last van kabels en is de installatie eenvoudig en flexibel. Je kunt hem neerzetten waar je maar wilt zonder je zorgen te maken over de beperkingen van de bedrading.

De camera beschikt ook over stabiele draadloze connectiviteit, waardoor een soepele overdracht van beelden naar de kit of het scherm van Vignal gegarandeerd is. Dit betekent dat je in realtime kunt monitoren en onmiddellijk waarschuwingen kunt ontvangen als er beweging of ongewone gebeurtenissen worden gedetecteerd.

Kortom, de draadloze camera van Vignal is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en praktische bewakingsoplossing. Met zijn superieure beeldkwaliteit, weerbestendigheid en eenvoudige draadloze installatie zal deze camera aan je verwachtingen voor bewaking op afstand voldoen.

CA14236D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
draadloos
hoek
120°
beeldkleur
kleur