Vignal 7" scherm zonder kleurvulling

Draadloos 7" splitscreen van chez Vignal

Het Vignal scherm heeft een kleurenscherm en kan in realtime worden opgenomen met een micro SD-kaart van 128 GB (niet meegeleverd)

CA14216D
€ 372,08
€ 372,08 € 307,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 372 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 372 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,72.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 7" scherm zonder kleurvulling

Het Vignal 7-inch scherm is een geavanceerd apparaat met functies die zijn geoptimaliseerd voor een uitzonderlijke kijkervaring. Met een schermgrootte van 7 inch biedt het voldoende weergavegebied voor duidelijk en handig gebruik.

Dit scherm is uitgerust met 2,4 GHz draadloze technologie, zodat je het zonder kabels kunt gebruiken. Het kan worden gesplitst, wat betekent dat je het scherm in twee aparte secties kunt verdelen om verschillende beeld- of videobronnen tegelijk weer te geven.

De schermresolutie is geoptimaliseerd voor een scherpe, heldere beeldkwaliteit, waardoor details zeer helder worden weergegeven. De kleuren zijn levendig en levendig en bieden een natuurgetrouwe weergave van beelden. Het scherm is ook voorzien van achtergrondverlichting, zodat het zelfs bij weinig licht optimaal zichtbaar is.

Het ontwerp van het scherm is elegant en compact, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende omgevingen. Het beschikt ook over een stevige standaard voor een stabiele en veilige installatie.

Samengevat is het Vignal 7-inch scherm een ideale keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige draadloze displayoplossing, met een uitstekende beeldkwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit dankzij de splitsingsfunctie. Of het nu voor gebruik in voertuigen, bewakingssystemen of andere toepassingen is, dit scherm voldoet met optimale prestaties aan uw kijkbehoeften.

CA14216D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
draadloos
Opname
ja
beeldkleur
kleur
inch
7"