Vignal Complete bedrade set HD 1080P 7" scherm en zwarte aluminium camera

Complete kit met zwarte aluminium camera en 7" scherm van Vignal

De bedrade kit heeft een 1080P HD-resolutie

Het beeld is in kleur en het scherm accepteert tot 3 camera's

130° kijkhoek en nachtmodus

CA14677D
€ 663,69
€ 663,69 € 548,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 663 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 663 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,63.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Complete bedrade kit HD 1080P 7" scherm en zwarte aluminium camera

De complete camerakit van Vignal is een hoogwaardige oplossing voor bewaking en achteruitkijkbehoeften. Hij bestaat uit een 7-inch monochroom scherm en een hoogwaardige zwarte aluminium camera met 1080p HD-resolutie. Deze kit is ontworpen voor een helder, scherp beeld, zelfs bij weinig licht.

Het 7-inch scherm in de kit biedt een uitzonderlijke weergavekwaliteit, zodat je de beelden die de camera maakt gedetailleerd kunt bekijken. Het is ook uitgerust met geavanceerde functies zoals beeldspiegeling, helderheids- en contrastregeling en de mogelijkheid om de kijkhoek aan te passen. Het scherm is eenvoudig te installeren en aan te passen aan de behoeften van de bestuurder.

De zwarte aluminium camera in de kit is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zware buitenomstandigheden. Hij heeft een lens van hoge kwaliteit die scherpe, nauwkeurige beelden vastlegt. Bovendien heeft de camera ingebouwd infrarood nachtzicht, waardoor effectieve bewaking zelfs in totale duisternis mogelijk is.

De complete kit wordt ook geleverd met alle accessoires die nodig zijn voor de installatie, zoals aansluitkabels en montagebeugels. Hij is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik en biedt een handige plug-and-play oplossing voor gebruikers.

Samengevat is de complete camerakit van Vignal een hoogwaardige oplossing voor bewaking van achteren, met 1080p HD-resolutie, een 7-inch monochroom scherm en een robuuste zwarte aluminium camera. Dankzij het installatiegemak en de geavanceerde functies is deze kit ideaal voor commerciële voertuigen, vrachtwagens, bestelwagens en andere voertuigen die een betrouwbaar en nauwkeurig zicht naar achteren nodig hebben.

CA14677D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
hoek
130°
beeldkleur
kleur
Resolutie
1080P