Luis 5" monitor met 3 ingangen

5-inch monitor van Luis

De monitor heeft een hoogwaardig ontspiegeld scherm en een buitengewone helderheid van 300 cd/m²

De monitor heeft een beeldresolutie van 800 x 480 pixels

De monitor accepteert 3 camera-ingangen

CA905125
€ 422,29
€ 422,29 € 349,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 422 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 422 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Luis 5" 3-input monitor

De LUIS Professional 5" monitor is het toppunt van uitmuntendheid in de wereld van beeldschermen. Met een hoogwaardig antireflectiescherm biedt het een ongeëvenaarde visuele ervaring, zelfs in direct zonlicht. Met een uitzonderlijke helderheid van 300 cd/m2 wordt elk detail van je beeld gesublimeerd, zelfs in de meest veeleisende lichtomstandigheden.

De resolutie van 800 x 480 pixels is een echte sprong voorwaarts vergeleken met traditionele achteruitkijkmonitoren en biedt een indrukwekkende scherpte en helderheid zodat je elk element met ongeëvenaarde precisie kunt bekijken.

Veelzijdigheid is de kern van deze monitor, met de mogelijkheid om tot drie camera's tegelijk aan te sluiten, zodat u een compleet beeld krijgt van uw omgeving, of het nu voor veiligheid, rijden of andere professionele toepassingen is.

Voor gebruiksgemak bevat de levering niet alleen de monitor zelf, maar ook een verwijderbare zonneschermbeugel, een hoogwaardige systeemkabel en een montagebeugel, zodat u een complete, gebruiksklare oplossing hebt.

De LUIS Professional 5" monitor is veel meer dan alleen een scherm, het is het essentiële gereedschap voor uitstekend kijken in elke situatie, zodat u nooit een detail mist. Met zijn superieure bouwkwaliteit en geavanceerde functies zal het snel uw vertrouwde metgezel worden voor al uw professionele toepassingen.

CA905125

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
150 mm
Lengte
135 mm
Breedte
100 mm