Buffelkoplamp met dwarsbalk Toyota Highlander 2021-...

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Toyota Highlander 2021-...

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

HIGH-R2170-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 548,98
€ 548,98 € 453,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 548 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 548 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Toyota Highlander 2021-...

De koeienvanger met dwarsbalk voor de Toyota Highlander is een ware samensmelting van stijl en functionaliteit. Hij is speciaal ontworpen om het stoere uiterlijk van je auto te verbeteren en tegelijkertijd essentiële bescherming te bieden.

De koeienvanger heeft een strak, eigentijds ontwerp dat de esthetiek van de Toyota Highlander aanvult. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en weerstand tegen de elementen te garanderen. De zorgvuldige afwerking en solide constructie voegen een vleugje verfijning toe aan je terreinwagen.

De dwarsbalk die bij deze koeienvanger hoort, ziet er niet alleen goed uit, maar vergroot ook de bescherming die hij biedt. Hij is strategisch geplaatst om schokken te absorberen en schade te minimaliseren bij een kleine botsing. Dit geeft je extra gemoedsrust tijdens je off-road avonturen.

De montage van deze koeienvanger is een fluitje van een cent, want hij is speciaal ontworpen om perfect op de Toyota Highlander te passen. Je hoeft je geen zorgen te maken over complexe aanpassingen of extra onderdelen. Bovendien zorgt de nauwkeurige pasvorm ervoor dat de prestaties van je auto niet in het gedrang komen.

Naast de beschermende functie biedt deze koeienvanger ook praktische voordelen. Hij is uitgerust met bevestigingspunten waaraan je accessoires zoals extra verlichting kunt bevestigen, zodat je 's nachts beter zichtbaar bent. Bovendien kan hij worden gebruikt als ankerpunt voor bergingsapparatuur, mocht dat nodig zijn.

Kortom, de koeienvanger met dwarsbalk ontworpen voor de Toyota Highlander is een uitzonderlijke aanvulling op je terreinwagen. Het combineert moderne styling, indrukwekkende duurzaamheid en verbeterde bescherming tot een accessoire dat niet alleen het uiterlijk van uw Toyota Highlander verbetert, maar ook zijn vermogen om de uitdagingen van de open weg aan te gaan. Voeg deze koeienvanger toe aan uw voertuig en maak u klaar om de grenzen van het avontuur op te zoeken met behoud van een kenmerkende stijl.

HIGH-R2170-03

Gegevensblad

Model
Toyota Highlander
Type bar
Met dwarsbalk