Buffel koplamp zonder dwarsbalk Mitsubishi L200 2019-...

Buffalo koplamp zonder dwarsbalk voor Mitsubishi L200 2019-...

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: dit product is niet compatibel met parkeersensoren, maar wel met de frontcamera

L200-R1970-06
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mitsubishi L200 koeienvanger zonder dwarsstang 2019-...

De dwarsstangloze koeienvanger voor de Mitsubishi L200 is een uitzonderlijk uitrustingsstuk dat stijl, duurzaamheid en functionaliteit perfect combineert voor bestuurders die op zoek zijn naar ongeëvenaarde bescherming en esthetiek voor hun voertuig.

Deze koeienvanger is met opmerkelijke precisie gemaakt en heeft een slank, elegant ontwerp dat naadloos aansluit bij de stoere uitstraling van de Mitsubishi L200. Het ontwerp zonder dwarsstangen geeft het een vloeiende, moderne look, terwijl de uitzonderlijke sterkte behouden blijft.

De koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijt-, corrosie- en weerbestendig, zodat hij zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden lang meegaat. Hij is ontworpen om lichte schokken te weerstaan en beschermt de voorkant van je Mitsubishi L200 effectief tegen schokken en potentiële schade tijdens je off-road avonturen.

De installatie van de koeienvanger is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Hij past perfect bij de structuur van de Mitsubishi L200 en geeft hem een geïntegreerde en professionele uitstraling.

Naast zijn beschermende rol is deze koeienvanger ook een onmiskenbare esthetische toevoeging aan je voertuig. Hij versterkt het stoere karakter van de Mitsubishi L200 en voegt tegelijkertijd een vleugje moderne verfijning toe. Het strakke ontwerp en de hoogwaardige afwerking getuigen van het streven naar uitmuntendheid in het ontwerp van dit accessoire.

Kortom, de dwarsbalkloze koeienvanger voor de Mitsubishi L200 is veel meer dan alleen een beschermend accessoire. Het belichaamt de perfecte combinatie van eigentijdse stijl en robuustheid, terwijl het gemoedsrust biedt als het gaat om veiligheid. Met zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit is het een verstandige investering voor bestuurders die hun Mitsubishi L200 er op zijn best uit willen laten zien en voelen.

L200-R1970-06

Gegevensblad

Model
Mitsubishi L200
Type bar
sans barre transversale