Volkswagen Amarok V6 buffelkoplamp zonder dwarsbalk 2016-2022

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Volkswagen Amaraok V6 2016-2022

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

AMAROK-R1670-06-i
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen Amarok V6 koeienvanger zonder dwarsbalk 2016-2022

De dwarsbalkloze koeienvanger voor de Volkswagen Amarok is een waar staaltje techniek, dat robuustheid, esthetiek en functionaliteit combineert voor off-roadliefhebbers. Dit opmerkelijke accessoire past perfect bij het uiterlijk van je auto en biedt tegelijkertijd ongeëvenaarde bescherming.

Het ontwerp zonder dwarsbalk biedt een gestroomlijnde esthetiek die het krachtige silhouet van je Volkswagen Amarok benadrukt. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen de meest veeleisende off-road rijomstandigheden. De onberispelijke afwerking van deze koeienvanger maakt het een stijlvolle toevoeging aan je auto, die het uiterlijk verfraait zonder afbreuk te doen aan het nut.

De belangrijkste functie van deze koeienvanger is om je Volkswagen Amarok optimale bescherming te bieden tegen botsingen en mogelijke schade. Of je nu op hobbelige wegen, off-road paden of gewoon op de weg bent, deze koeienvanger is ontworpen om de impact van kleine botsingen te absorberen, waardoor de integriteit van je voertuig behouden blijft.

Bovendien biedt het een praktische oplossing voor het monteren van extra verlichting, lieren of andere accessoires, waardoor het een ideale keuze is voor avonturiers die hun voertuig graag willen personaliseren. De installatie is eenvoudig en past perfect bij je Volkswagen Amarok zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn.

Al met al is deze Volkswagen Amarok koeienvanger veel meer dan alleen een beschermend accessoire. Hij combineert elegantie met functionaliteit en biedt een superieure oplossing voor off-roadliefhebbers en veiligheidsbewuste bestuurders. Investeren in dit accessoire betekent investeren in de gemoedsrust en elegantie van je Volkswagen Amarok.

AMAROK-R1670-06-i

Gegevensblad

Model
VW Amarok
Type bar
sans barre transversale