Buffalo koplamp zonder dwarsbalk Mercedes X-Klasse 2017-...

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Mercedes X-Klasse 2017-...

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

X-R1770-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo koeienvanger zonder dwarsbalk Mercedes X-Klasse 2017-...

De koeienvanger voor de Mercedes X-Klasse op deze website biedt een robuuste en elegante bescherming voor de voorkant van je auto. Deze koeienvanger zonder dwarsbalk is ontworpen met een strakke, moderne esthetiek en past harmonieus bij de lijnen van uw Mercedes X-Klasse.

De stevige structuur is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid en schokbestendigheid. De koeienvanger biedt niet alleen effectieve bescherming tegen mogelijke botsingen, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan uw Mercedes X-Klasse.

De montage van deze koeienvanger is eenvoudig en nauwkeurig en zorgt voor een perfecte pasvorm zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw auto. Hij is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en biedt zowel optimale bescherming als een verfijnd esthetisch uiterlijk voor uw Mercedes X-Klasse.

Of het nu voor dagelijks gebruik in de stad is of voor off-road avonturen, deze koeienvanger is een functionele en stijlvolle toevoeging die het uiterlijk van uw Mercedes X-Klasse verbetert en tegelijkertijd betrouwbare bescherming biedt tegen schade.

X-R1770-06-I

Gegevensblad

Model
Mercedes X-Klasse
Type bar
sans barre transversale