Buffel koplamp met afdekplaat Mercedes X-Klasse 2017-...

Buffalo koplampbeschermer met beschermplaat voor Mercedes X-Klasse 2017-....

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met plaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik.


Het product is Europees goedgekeurd

X-R1770-04-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met verstevigingsplaat Mercedes X-klasse 2017-...

Deze robuuste koeienvanger is speciaal ontworpen voor uw Mercedes-Benz X-klasse en biedt uw auto extra bescherming en verfraait tegelijkertijd het esthetische uiterlijk. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lichte schokken en zware wegomstandigheden te weerstaan, zodat uw auto veilig blijft.

De geïntegreerde beschermplaat voegt een extra verdedigingslaag toe en beschermt uw Mercedes X-klasse tegen mogelijke schade door obstakels op de weg. Het elegante en functionele ontwerp past perfect bij de esthetiek van uw auto, verbetert het uiterlijk en biedt optimale bescherming.

Deze koeienvanger is een uitstekende optie voor bestuurders die zich zorgen maken over de veiligheid van hun Mercedes X-klasse en tegelijkertijd op zoek zijn naar een robuuste en elegante stijl. Hij is eenvoudig te installeren en gemaakt om lang mee te gaan, zodat u verzekerd bent van een lange levensduur en gemoedsrust wanneer u op ruwe wegen rijdt.

Kies deze koeienvanger met beschermplaat voor de Mercedes X-klasse en combineer veiligheid en stijl voor uw terreinwagen.

X-R1770-04-I

Gegevensblad

Model
Mercedes X-Klasse
Type bar
plaque de protection