Buffel koplamp zonder dwarsbalk Dacia Duster 2018-2022

Buffalo koplamp zonder dwarsbalk voor Dacia Duster 2018-2022

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DUSTER-R1860-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 385,08
€ 385,08 € 318,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 385 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 385 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Dacia Duster koeienvanger zonder dwarsstang 2018-2022

De dwarsbalkloze koeienvanger voor de Dacia Duster is een auto-accessoire dat zowel robuuste styling als praktische functionaliteit combineert. Deze solide en elegante structuur is speciaal ontworpen voor bestuurders die het off-road uiterlijk van hun auto willen verbeteren, zonder afbreuk te doen aan de algehele esthetiek.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een opvallende toevoeging aan de voorkant van je Dacia Duster. De robuuste stalen constructie staat garant voor duurzaamheid, is effectief bestand tegen mogelijke botsingen en biedt je auto extra bescherming tegen schade veroorzaakt door obstakels op de weg.

Deze koeienvanger is ontworpen zonder dwarsbalk, waardoor hij een slanke, moderne uitstraling heeft die de lijnen van je Dacia Duster accentueert en een vleugje karakter toevoegt. Het onbelemmerde ontwerp zorgt ook voor gemakkelijke toegang tot het motorcompartiment voor onderhoud en reparaties.

De montage van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en past zich perfect aan de vorm van uw Dacia Duster aan. Het nauwkeurig gemonteerde ontwerp zorgt voor een harmonieuze integratie met het silhouet van de auto en creëert een visueel aantrekkelijke uitstraling. Bovendien voegt de hoogwaardige afwerking een vleugje verfijning toe aan uw SUV.

Naast de esthetische aantrekkingskracht is deze koeienvanger ook ontworpen om de veiligheid van uw Dacia Duster te vergroten in het geval van een kleine botsing of een botsing met steenslag. Het kan helpen om potentiële schade aan uw voertuig te minimaliseren, waardoor u met een gerust hart off-road kunt rijden.

Kortom, de Dacia Duster Crossbarless Bull Bar is een accessoire dat stijl en bescherming combineert. De stevige constructie, het elegante ontwerp en de nauwkeurige pasvorm maken het een ideale aanvulling voor bestuurders die het uiterlijk en de veiligheid van hun Dacia Duster willen verbeteren tijdens hun avonturen op de weg.

DUSTER-R1860-06-I

Gegevensblad

Model
Dacia Duster
Type bar
sans barre transversale