Buffel koplamp met dwarsbalk Dacia Duster 2018-2022

Buffalo koplamp met dwarsbalk voor Dacia Duster 2018-2022

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DUSTER-R1860-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Dacia Duster 2018-2022

De koeienvanger met dwarsbalk ontworpen voor de Dacia Duster is een robuust en functioneel accessoire dat niet alleen de esthetiek van je voertuig verbetert, maar ook de veiligheid. Deze koeienvanger, gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt extra bescherming aan de voorkant van je Duster en voegt tegelijkertijd een vleugje off-roadstijl toe.

De dwarsbalk versterkt de structuur van de koeienvanger, waardoor deze uitzonderlijk sterk en duurzaam is. Hij biedt effectieve bescherming tegen hobbels en potentiële botsingen, of je nu in de stad rijdt of op ruiger terrein.

Naast de beschermende functie is deze koeienvanger ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij het silhouet van de Dacia Duster, met een moderne, robuuste look die zeker in het oog springt. Het elegante ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een ideale aanvulling voor stijl- en veiligheidsbewuste bestuurders.

Monteer deze koeienvanger met dwarsbalk op je Dacia Duster voor extra bescherming, een beter uiterlijk en gemoedsrust tijdens je ritten, zowel in de stad als off-road.

DUSTER-R1860-03-I

Gegevensblad

Model
Dacia Duster
Type bar
Met dwarsbalk