Buffelkoplamp met grille Dacia Duster 2018-2022

Buffalo Hemelbekleding met Grill voor Dacia Duster 2018-2022

Buffalo scherm is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Buffalo scherm met grill heeft een diameter van 70mm en is 2mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DUSTER-R1860-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met grille Dacia Duster 2018-2022

De koeienvanger met grille voor de Dacia Duster is een robuust en functioneel accessoire dat je auto extra bescherming biedt en tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze koeienvanger ontworpen om de zwaarste wegomstandigheden te weerstaan.

Het slanke, elegante ontwerp past perfect bij de esthetiek van de Dacia Duster, zonder afbreuk te doen aan de aerodynamica van de auto. De geïntegreerde grille voegt een extra beschermingslaag toe door te voorkomen dat brokstukken en kleine voorwerpen de radiateur binnendringen en je auto beschadigen.

Bovendien is deze koeienvanger ontworpen voor eenvoudige en veilige montage, zodat hij perfect past op de voorkant van je Dacia Duster. De koeienvanger versterkt ook de visuele aanwezigheid van je auto op de weg en geeft hem een robuust, avontuurlijk uiterlijk.

Kortom, de koeienvanger met grille voor de Dacia Duster is een onmisbaar accessoire voor bestuurders die zowel de bescherming als de esthetiek van hun voertuig willen verbeteren, met een harmonieuze integratie en eenvoudige installatie.

DUSTER-R1860-00-I

Gegevensblad

Model
Dacia Duster
Type bar
Rooster