Buffelkoplamp met dwarsbalk Ford Raptor 2019-2022

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor 2019-2022 Ford Ranger Raptor

De Buffalo beschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermer met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

RAPTOR-R1970-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 570,58
€ 570,58 € 471,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 570 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 570 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Raptor koeienvanger met dwarsbalk 2019-2022

Ontdek een solide, hoogwaardige oplossing om je Ford Ranger Raptor geproduceerd tussen 2019 en 2022 te upgraden met deze koeienvanger met geïntegreerde dwarsbalk. Deze koeienvanger is ontworpen om de bescherming en esthetiek van je voertuig te verbeteren en is gemaakt van eersteklas materialen voor uitzonderlijke duurzaamheid.

Het doordachte ontwerp combineert visuele elegantie met praktisch nut. De geïntegreerde dwarsbalk zorgt voor een extra laag stevigheid en biedt extra bescherming aan de voorkant van je Ford Ranger Raptor. Of je nu in een stedelijke omgeving rijdt of je op moeilijk terrein begeeft, deze koeienvanger is ontworpen om alle beproevingen van de weg te doorstaan.

De montage is vereenvoudigd dankzij een nauwkeurige pasvorm die harmonieus opgaat in de lijnen van je voertuig. De strakke contouren en doordachte afwerking zorgen samen voor een mooier uiterlijk van je Ford Ranger Raptor en dragen bij aan de veiligheid. Geniet van extra gemoedsrust in de wetenschap dat uw voertuig beter is voorbereid op elke eventualiteit op de weg.

Voeg een vleugje robuustheid toe aan je Ford Ranger en vergroot tegelijkertijd zijn vermogen om een verscheidenheid aan rijomstandigheden aan te kunnen met deze koeienvanger met dwarsbalk. Deze koeienvanger is klaar voor elke uitdaging en combineert stijl en functionaliteit voor een verbeterde rijervaring, wat uw reis ook is.

RAPTOR-R1970-03

Gegevensblad

Model
Ford Raptor
Type bar
Met dwarsbalk