Buffalo koplamp met Ford Ranger spatbord 2019-2022

Buffalo koplampbeschermer met beschermplaat voor 2019-2022 Ford Ranger

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplampbeschermer met skidplate is 70 mm in diameter en 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Houd er rekening mee dat twee centrale sensoren worden geblindeerd en dat de externe sensoren nog steeds actief zijn. Het model is compatibel met ACC

R19-R1970-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 637,91
€ 637,91 € 527,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 637 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 637 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Ranger koeienvanger met verstevigingsplaat 2019-2022

Ontdek de koeienvanger met zijplaat ontworpen voor 2019-2022 Ford Ranger modellen. Dit robuuste accessoire combineert functionaliteit en esthetiek voor je favoriete terreinwagen. Deze koeienvanger is gemaakt om perfect aan te sluiten bij de lijnen van de Ford Ranger en biedt extra bescherming aan de voorkant van het voertuig, terwijl hij een opvallend accent aan het uiterlijk toevoegt.

Gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen, is deze koeienvanger ontworpen om de ontberingen van off-road rijden en veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. De geïntegreerde beschermplaat voegt een extra veiligheidslaag toe door de onderkant van het voertuig te beschermen tegen brokstukken, stenen en andere obstakels die je tijdens je avonturen kunt tegenkomen.

Naast de beschermende eigenschappen is deze koeienvanger ook een stijlvol element dat het uiterlijk van je Ford Ranger verfraait. Het nette ontwerp en de strakke lijnen passen harmonieus bij de esthetiek van het voertuig en zorgen voor een krachtige en elegante uitstraling.

Deze koeienvanger is eenvoudig te installeren en is speciaal ontworpen om over de bestaande bevestigingspunten van je Ford Ranger te passen, zodat er geen grote structurele wijzigingen aan het voertuig nodig zijn. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming tijdens je off-road avonturen of gewoon het uiterlijk van je Ford Ranger wilt verbeteren, deze koeienvanger met skidplate is de perfecte keuze. Geniet van extra gemoedsrust terwijl je nieuw terrein verkent, met een accessoire dat functionaliteit en stijl naadloos combineert.

R19-R1970-04

Gegevensblad

Model
Ford Ranger
Type bar
plaque de protection