Buffelkoplamp met grille Ford Ranger 2012-2016-2019

Buffalo Hoofdbeschermer met Grill voor Ford Ranger van 2012-2016-2019

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Het model is niet compatibel met parkeersensoren of ACC

R12-R1285-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo Ranger met Grill Ford Ranger 2012-2016-2019

Ontdek de Buffalo Ranger met Grill voor Ford Ranger, 2012, 2016 en 2019 modellen. Dit accessoire is ontworpen voor mensen met een passie voor avontuur en robuustheid en combineert bescherming en esthetiek op briljante wijze. Deze op maat gemaakte koeienvanger past perfect bij je Ford Ranger en versterkt het stoere uiterlijk van je auto, terwijl hij tegelijkertijd een extra beschermingslaag biedt tegen de elementen van buitenaf.

Het fraaie ontwerp van de koeienvanger integreert naadloos een beschermend gaasscherm, waardoor een stijlvolle barrière ontstaat tussen je auto en eventuele obstakels. Of je nu in de stad rijdt of off-road, deze koeienvanger met grill voegt een vleugje kracht toe terwijl de vloeiende lijnen van de Ford Ranger behouden blijven.

Deze stevige koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is ontworpen om de ontberingen van verschillende omgevingen te doorstaan. Nauwkeurige installatie zorgt voor een perfecte pasvorm en naadloze integratie met je Ford Ranger model. Deze koeienvanger met grille, een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, is het ideale accessoire voor bestuurders die op zoek zijn naar extra bescherming en een gedurfde look voor hun terreinwagen.

Geef je Ford Ranger een onderscheidend vermogen op de weg met deze koeienvanger met grille die kracht, duurzaamheid en functionele elegantie belichaamt. Geniet van extra gemoedsrust terwijl je de aandacht trekt met dit accessoire dat zowel de stijl als de bescherming van je voertuig verhoogt.

R12-R1285-00

Gegevensblad

Model
Ford Ranger
Type bar
Rooster