Zwakke Buffalo koplamp Ford Kuga 2019-...

Buffalo koplamp "Lame" type voor Ford Transit vanaf 2019-...

De Buffalo guard is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffalo guard heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Model compatibel met parkeersensoren, maar niet compatibel met ST-Line

K-R1960-S
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 402,87
€ 402,87 € 332,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 402 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 402 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,02.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2019 Ford Kuga Lame Buffalo Bumper -...

Ontdek de Lame Bull Bar, speciaal ontworpen voor de 2019 Ford Kuga, een perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek. Deze robuuste en stijlvolle koeienvanger is ontworpen om extra bescherming te bieden aan je auto en tegelijkertijd een agressief tintje aan het uiterlijk toe te voegen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze koeienvanger ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan en betrouwbare bescherming te bieden tegen kleine botsingen en rondvliegend puin. Het slanke, gestroomlijnde ontwerp voegt een dosis moderne stijl toe aan de voorkant van je Ford Kuga, als aanvulling op de algehele esthetiek.

Het zorgvuldige ontwerp van deze 'Lame' type koeienvanger past harmonieus bij de lijnen van de Ford Kuga, waardoor een glad en harmonieus uiterlijk ontstaat. De nauwkeurige en eenvoudige montage zorgt voor een perfecte pasvorm, zonder dat er grote aanpassingen aan je auto nodig zijn.

Verbeter het uiterlijk en de veiligheid van je 2019 Ford Kuga met deze Blade-style Bull Bar. Of je nu door de stad rijdt of je op meer uitdagend terrein begeeft, deze koeienvanger voegt een laag bescherming toe en weerspiegelt tegelijkertijd het dynamische karakter van je auto. Herdefinieer je rijervaring met deze functionele en stijlvolle koeienvanger.

K-R1960-S

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
Blad