Mega Buffel Zeef voor DAF XF Euro6 17-...

Mega Buffelbeschermer voor Daf XF Euro6 17-...

Het buffelscherm is 1,6 meter hoog en 2,35 meter breed

Het buffelscherm is gemaakt van gepolijst roestvrij staal

De buffelbescherming is compatibel met de trekinrichting

De producten zijn geldig in overeenstemming met UNECE R26/R61 wetgeving.

PB850220
€ 3.100,02
€ 3.100,02 € 2.562,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 3100 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 3100 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 31,00.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mega koeienvanger voor DAF XF Euro6 17-...

De koeienvanger voor DAF XF Euro6 is een essentieel accessoire voor vrachtwagenchauffeurs, met name voor chauffeurs van DAF XF Euro6. Deze koeienvanger is ontworpen om extra bescherming te bieden aan uw voertuig en is een waardevolle investering in de veiligheid van uw truck, evenals in het behoud van de esthetiek en prestaties.

De DAF XF Euro6 koeienvanger is vervaardigd door Metec, een vertrouwde naam in vrachtwagenaccessoires, en is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail. Hij is speciaal ontworpen om perfect te passen op het DAF XF Euro6-model en zorgt voor naadloze integratie en een stijlvolle uitstraling.

Het eerste opvallende kenmerk van deze koeienvanger is zijn beschermende functie. Hij is ontworpen om uw truck te beschermen tegen mogelijke schade door botsingen met dieren of andere objecten op de weg. De robuuste structuur van de koeienvanger is ontworpen om schokken te absorberen en schade aan het voertuig te minimaliseren, wat niet alleen reparatiekosten kan besparen, maar ook levens kan redden bij ernstige ongelukken.

De DAF XF Euro6 koeienvanger is ook een esthetische toevoeging aan uw truck. Het geeft de voorkant van het voertuig een robuuste en elegante uitstraling, waardoor het visueel aantrekkelijker wordt. Bovendien kan hij worden aangepast aan de kleur en stijl van uw truck, zodat u hem helemaal aan uw voorkeuren kunt aanpassen.

Duurzaamheid is een ander belangrijk kenmerk van deze koeienvanger. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van het rijden op de weg, inclusief zware weersomstandigheden, te doorstaan. Hij is corrosiebestendig, waardoor hij lang meegaat en duurzaam is.

De montage van deze koeienvanger is ook relatief eenvoudig voor een professional. Hij is ontworpen om precies op het chassis van de DAF XF21 te passen, waardoor hij gemakkelijk te monteren is. Eenmaal geïnstalleerd vergt het weinig onderhoud, waardoor het een praktische keuze is voor vrachtwagenchauffeurs.

Samengevat is de DAF XF21 koeienvanger van Metec een essentieel accessoire voor chauffeurs van DAF XF21-trucks die zich zorgen maken over de veiligheid, het uiterlijk en de duurzaamheid van hun voertuig. Het biedt robuuste bescherming, verbeterde esthetiek, uitzonderlijke duurzaamheid en installatiegemak. Voor degenen die met hun trucks de weg op gaan, is het een waardevolle investering die bijdraagt aan gemoedsrust en het behoud van hun voertuig.

PB850220

Gegevensblad

Positie
Geen
Model
Daf XF Euro6
Flash
non
nieuw
nieuw