Toyota ProAce 2016 buffelkoplamp zonder dwarsbalk -...

Buffalo koplampbeschermer zonder dwarsbalk voor Toyota ProAce 2016-...

De Buffalo guard is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard heeft een diameter van 70mm en is 2mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PROACE-R1660-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 504,51
€ 504,51 € 416,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 504 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 504 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Toyota ProAce koeienvanger zonder dwarsstang...

De crossbarless koeienvanger ontworpen voor de Toyota ProAce belichaamt de perfecte samensmelting van functionaliteit en esthetiek. Met een slank en elegant ontwerp past deze koeienvanger naadloos in de algehele esthetiek van de auto, terwijl hij ongeëvenaarde bescherming biedt.

Deze koeienvanger is met uitzonderlijke precisie vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor een onfeilbare duurzaamheid wordt gegarandeerd. De robuuste constructie is speciaal ontworpen om schokken en stoten te weerstaan, waardoor je auto effectief wordt beschermd tegen potentiële schade.

Een van de grote voordelen van deze koeienvanger is dat hij geen dwarsbalk heeft, waardoor hij er strak en modern uitziet. Dit onbelemmerde ontwerp zorgt ook voor een betere luchtcirculatie, waardoor de motortemperatuur optimaal blijft en de prestaties van je auto verbeteren.

Het installeren van deze koeienvanger is ook kinderspel, dankzij de zorgvuldig geplaatste bevestigingspunten die zorgen voor een perfecte pasvorm op je Toyota ProAce. Bovendien maakt de compatibiliteit met het voertuigmodel het een functionele en esthetische toevoeging die voldoet aan uw beschermingsbehoeften en tegelijkertijd de elegantie van uw voertuig behoudt.

Kortom, de koeienvanger voor de Toyota ProAce is een accessoire dat stijl, duurzaamheid en functionaliteit combineert. Het biedt effectieve bescherming terwijl het de esthetiek van je auto aanvult, waardoor het een verstandige keuze is voor kwaliteits- en designbewuste bestuurders. Raadpleeg voor meer informatie over dit product de opgegeven link.

PROACE-R1660-06-I

Gegevensblad

Model
Toyota ProAce
Type bar
sans barre transversale