Toyota ProAce 2016 Buffalo koplamp met afdekplaat -...

Buffalo guard met skidplate voor Toyota ProAce 2016-...

De Buffalo guard is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard met plaat heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PROACE-R1660-04-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 773,86
€ 773,86 € 639,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 773 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 773 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,73.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo guard met bodemplaat Toyota ProAce 2016-...

De Buffalo Guard met skidplate ontworpen voor de Toyota ProAce is een robuust en functioneel accessoire dat optimale bescherming biedt voor je voertuig. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze buffelbeschermer ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan.

De buffelbeschermer is zorgvuldig ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij het algehele uiterlijk van de auto. Het elegante, gestroomlijnde ontwerp doet op geen enkele manier afbreuk aan de prestaties van je Toyota ProAce

De geïntegreerde beschermplaat verhoogt de veiligheid van uw voertuig door de onderkant te beschermen tegen mogelijke botsingen en steenslag. Hierdoor kun je met vertrouwen rijden, zelfs in uitdagende omgevingen.

De installatie van deze bumper is eenvoudig en veilig en past perfect op je Toyota ProAce zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Het is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar zowel meer bescherming als een vleugje elegantie voor zijn voertuig.

Kortom, de Buffalo Headliner with Protector Plate voor Toyota ProAce is het perfecte accessoire voor wie stijl en functionaliteit wil combineren met optimale bescherming van zijn auto. Dit accessoire van topkwaliteit garandeert zelfverzekerd rijden op elke weg.

PROACE-R1660-04-I

Gegevensblad

Model
Toyota ProAce
Type bar
plaque de protection