Buffelbeschermer met dwarsbalk Iveco Daily 2019-...

Buffalo koplamp met dwarsbalk voor Iveco Daily 2019

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermer met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: het model is niet compatibel met 4x4-voertuigen

DAILY-O1970-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 870,49
€ 870,49 € 719,41
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 870 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 870 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Iveco Daily 2019-...

De koeienvanger met dwarsbalk voor de Iveco Daily biedt een robuuste en functionele oplossing om de bescherming en het uiterlijk van je voertuig te verbeteren. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sterke en duurzame constructie die meer weerstand biedt tegen schokken en stoten.

De esthetiek van deze koeienvanger is zowel elegant als praktisch, voegt een vleugje stijl toe aan je auto en biedt tegelijkertijd verbeterde bescherming aan de voorkant. De geïntegreerde dwarsbalk voegt extra functionaliteit toe door een bevestigingspunt te bieden voor verschillende accessoires, zoals werklampen of een lier, waardoor de veelzijdigheid van je voertuig wordt vergroot.

Naast de robuuste constructie en verbeterde functionaliteit is deze koeienvanger speciaal ontworpen om perfect op je Iveco Daily te passen, zodat hij gemakkelijk te installeren is en naadloos aansluit op het ontwerp van je voertuig.

Of je nu op zoek bent naar een betere bescherming van je Iveco Daily op de weg of naar een opvallende toevoeging aan het uiterlijk, deze koeienvanger met dwarsbalk is een ideale keuze. Het belichaamt kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek, waardoor het een waardevolle aanvulling is op je voertuig.

DAILY-O1970-03-I

Gegevensblad

Model
Iveco dagelijks
Type bar
Met dwarsbalk