Buffelkoplamp met dwarsbalk Renault Trafic 2019-2021

Buffalo koplamp met dwarsbalk voor Renault Trafic 2019-2021

De Buffalo beschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermer met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

TRAFIC-O1970-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 870,49
€ 870,49 € 719,41
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 870 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 870 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelbeschermer met dwarsbalk Renault Trafic 2019-2021

De Buffalo Guard met dwarsbalk is een hoogwaardig accessoire dat speciaal is ontworpen voor het model voertuig dat je bezit. Deze stevige buffelbeschermer is niet alleen een esthetisch mooie toevoeging, maar biedt ook uitzonderlijke bescherming voor je voertuig onderweg. Gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen, is deze buffelbeschermer ontworpen om de ontberingen van de weg en zware wegomstandigheden te weerstaan.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze buffelbeschermer is de dwarsbalk, die niet alleen een extra vleugje stijl toevoegt, maar ook de sterkte en robuustheid van het geheel versterkt. De dwarsbalk biedt extra bescherming voor de voorkant van je voertuig tegen mogelijke botsingen, puin en andere onvoorziene gevaren.

De installatie van deze buffelbeschermer is snel en eenvoudig, dankzij de precieze pasvorm die zich perfect aanpast aan het model van je auto. Bovendien past het nette, elegante ontwerp harmonieus bij de esthetiek van uw voertuig, waardoor het een vleugje stijl toevoegt en tegelijkertijd de aanwezigheid op de weg versterkt.

Kortom, het Buffalo vizier met dwarsstang is het ideale accessoire om zowel de bescherming als het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een opvallende dwarsbalk, is het klaar om elke uitdaging op de weg aan te gaan, terwijl het de visuele aantrekkingskracht van uw voertuig verbetert. Wacht niet langer om uw auto de bescherming en stijl te geven die hij verdient.

TRAFIC-O1970-03-I

Gegevensblad

Model
Renault Trafic
Type bar
Met dwarsbalk