Buffelbeschermer met beschermplaat Renault Master 2010-2019

Buffelbeschermer met beschermplaat voor Renault Master 2010-2019

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard met beschermplaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

MASTER-R1070-04-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 570,45
€ 570,45 € 471,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 570 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 570 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelbeschermer met beschermplaat Renault Master 2010-2019

De buffelbeschermer met beschermplaat ontworpen voor de Renault Master is een robuust en functioneel accessoire dat optimale bescherming biedt voor je voertuig. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze buffelbeschermer ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan.

De buffelbeschermer is zorgvuldig ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij het algehele uiterlijk van het voertuig. Het elegante, strakke ontwerp doet niets af aan de prestaties van je Renault Master.

De geïntegreerde beschermplaat verhoogt de veiligheid van uw voertuig door het onderste gedeelte te beschermen tegen mogelijke schokken en steenslag. Hierdoor kun je met vertrouwen rijden, zelfs in moeilijke omgevingen.

De installatie van deze bumper is eenvoudig en veilig en past perfect op je Renault Master zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Het is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een betere bescherming en een elegantere uitstraling van zijn voertuig.

Kortom, de Buffalo Headliner with Protector Plate voor de Renault Master is het perfecte accessoire voor wie stijl en functionaliteit wil combineren met optimale bescherming van zijn voertuig. Dit accessoire van topkwaliteit garandeert zelfverzekerd rijden op elke weg.

MASTER-R1070-04-I

Gegevensblad

Model
Renault Meester
Type bar
plaque de protection