Renault Master 2019 buffelbeschermer met dwarsbalk -...

Buffalo koplamp met dwarsbalk voor Renault Master 2019-...

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermer met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

MASTER-R1970-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 504,51
€ 504,51 € 416,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 504 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 504 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelscherm met dwarsbalk Renault Master 2019-...

De Buffelbeschermer met dwarsbalk voor Renault Master is een opmerkelijke bescherming voor je voertuig. Ontworpen om de perfecte combinatie van robuustheid en elegantie te bieden, voegt deze buffelbeschermer een vleugje stijl toe en garandeert tegelijkertijd verhoogde bescherming.

Deze op maat gemaakte buffelbeschermer past perfect op je Renault Master en is ontworpen om de ontberingen van de weg en zware wegomstandigheden te weerstaan. De stevige en duurzame constructie beschermt de voorkant van je voertuig optimaal tegen mogelijke botsingen.

De geïntegreerde dwarsbalk versterkt de stabiliteit en sterkte van deze bumper en voegt een extra beschermingslaag toe terwijl het de esthetiek verbetert. Het helpt ook om de algehele structuur van de bumper te versterken, wat zorgt voor maximale duurzaamheid.

De bumper is eenvoudig en veilig te installeren en past perfect op je Renault Master. Hij past harmonieus bij het uiterlijk van je voertuig en biedt betrouwbare bescherming tegen mogelijke obstakels op de weg.

Kortom, de Renault Master Buffalo Headliner met dwarsbalk is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar zowel stijl als bescherming van zijn voertuig. De robuuste constructie en geïntegreerde dwarsbalk maken het een verstandige keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over de veiligheid en het uiterlijk van hun Renault Master.

MASTER-R1970-03-I

Gegevensblad

Model
Renault Meester
Type bar
Met dwarsbalk