Buffel hemel met dwarsbalk Opel Movano 2019-....

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Opel Movano 2019-...

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

MOVANO-R1970-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 516,61
€ 516,61 € 426,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 516 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 516 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Opel Movano 2019-....

De koeienvanger met dwarsbalk ontworpen voor de 2019 Opel Movano is een robuust en functioneel accessoire dat zowel stijl als bescherming combineert. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om perfect op je auto te passen, voor een stijlvolle look en naadloze integratie.

De dwarsbalk die aan deze koeienvanger is toegevoegd, versterkt de stevigheid en duurzaamheid nog verder. Hij biedt extra bescherming aan de voorkant van je Opel Movano en minimaliseert het risico op schade bij kleine botsingen of botsingen. De koeienvanger is ook een designelement dat een vleugje stijl en individualiteit toevoegt aan uw auto.

Het ontwerp van deze koeienvanger is zorgvuldig uitgedacht om de prestaties van uw Opel Movano niet in gevaar te brengen, zodat de luchtstroom naar de motor optimaal is en de grille en koplampen effectief worden beschermd. Het biedt ook een glad, elegant oppervlak dat harmonieus aansluit bij de esthetiek van uw auto.

Kortom, de koeienvanger met dwarsbalk voor de 2019 Opel Movano is het ideale accessoire voor wie zowel stijl als bescherming zoekt. Hij is ontworpen om perfect op je auto te passen, voegt een laagje veiligheid toe en verbetert tegelijkertijd het algehele uiterlijk.

MOVANO-R1970-03-I

Gegevensblad

Model
Opel Movano
Type bar
Met dwarsbalk