Volkswagen T6.1 Buffalo koplamp met afdekplaat 2019-...

Buffalo koplampbeschermer met skidplate voor Volkswagen T6.1 van 2019-...

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: dit model is niet compatibel met parkeersensoren of ACC

T6.1-R1970-04
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo koplamp met afdekplaat Volkswagen T6.1 2019-...

Dit robuuste accessoire is ontworpen voor de VW T6.1 en biedt een optimale combinatie van functionaliteit en bescherming. De voorste koeienvanger met afdekplaat is speciaal ontworpen voor de 2019-modellen en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en harmonieuze integratie met de esthetiek van het voertuig.

De solide stalen structuur biedt essentiële bescherming voor je auto tegen mogelijke botsingen en wegpuin, terwijl de integriteit van de carrosserie behouden blijft. De geïntegreerde beschermplaat verhoogt de veiligheid door de motor en andere essentiële mechanische onderdelen te beschermen.

Naast de functionele voordelen is deze koeienvanger ook ontworpen om het uiterlijk van de VW T6.1 aan te vullen en het een stoere en avontuurlijke look te geven. De zorgvuldige afwerking en het elegante ontwerp maken het een esthetische toevoeging aan je voertuig, terwijl het een vleugje karakter toevoegt.

Al met al biedt deze koeienvanger met skidplate essentiële bescherming terwijl hij het uiterlijk van je VW T6.1 verbetert, waardoor het een ideale keuze is voor wie zowel stijl als veiligheid zoekt voor zijn voertuig.

T6.1-R1970-04

Gegevensblad

Model
VW T6.1
Type bar
plaque de protection