Buffalo koplamp zonder dwarsbalk Volkswagen Crafter 2017-...

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Volkswagen Crafter 2017-...

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

CRAF-R1770-06
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen Crafter dwarsbalkloze buffelbeschermer 2017-...

De Volkswagen Crafter crossbarless Buffalo Guard is een robuust en stijlvol accessoire. Deze buffelbeschermer is op maat gemaakt om perfect op je auto te passen en is ontworpen om meer bescherming te bieden met behoud van de esthetiek van je Volkswagen Crafter.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze buffelbeschermer ontworpen om de ontberingen van off-road rijden en gevarieerde wegomstandigheden te weerstaan. Het slanke, gestroomlijnde ontwerp past harmonieus bij de voorkant van je Volkswagen Crafter en voegt een vleugje stijl toe terwijl de integriteit van de oorspronkelijke lijn van het voertuig behouden blijft.

Naast zijn opvallende uiterlijk biedt deze buffelbeschermer extra bescherming voor de voorkant van je Volkswagen Crafter tegen lichte botsingen, puin en andere potentiële obstakels. Zonder dwarsbalk optimaliseert hij het zicht en de luchtstroom, terwijl de aerodynamische verstoring tot een minimum wordt beperkt.

De installatie van deze buffelbeschermer is vereenvoudigd dankzij een intelligent ontwerp dat zich aanpast aan de bestaande bevestigingspunten op je Volkswagen Crafter. Dit garandeert een veilige montage zonder dat er grote aanpassingen aan je voertuig nodig zijn.

Kortom, de Volkswagen Crafter Crossbarless Buffalo Headliner combineert functionaliteit en esthetiek, biedt meer bescherming terwijl het onderscheidende karakter van je voertuig behouden blijft. Of het nu voor off-road avonturen is of voor dagelijks gebruik, dit accessoire voegt een laag stevigheid toe en verbetert tegelijkertijd het uiterlijk van je Volkswagen Crafter.

CRAF-R1770-06

Gegevensblad

Model
VW Crafter
Type bar
sans barre transversale