Buffelkoplamp met grille Volkswagen Crafter 2017-...

Buffalo Hoofdscherm met Grill voor Volkswagen Crafter 2017-...

De Buffalo Screen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

CRAF-R1770-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 694,48
€ 694,48 € 573,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 694 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 694 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,94.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen Crafter 2017 koeienvanger met grille -...

De koeienvanger met grille ontworpen voor Volkswagen Crafter modellen is een esthetische en functionele optie die zowel stijl als bescherming toevoegt aan je auto. Op maat gemaakt om perfect op je Volkswagen Crafter te passen, is deze koeienvanger een robuuste oplossing om het uiterlijk van je auto te verbeteren en tegelijkertijd de weerstand tegen lichte schokken te versterken.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze koeienvanger is de geïntegreerde grille, die een vleugje verfijning toevoegt aan de voorkant van je Volkswagen Crafter. Deze grille ziet er niet alleen goed uit op je auto, maar biedt ook extra bescherming tegen wegvuil, zoals stenen of puin. Het zorgt ook voor een optimale luchtstroom naar de radiateur, wat oververhitting van de motor kan helpen voorkomen.

De koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid die bestand is tegen zware wegomstandigheden. De installatie is over het algemeen eenvoudig, omdat hij is ontworpen om direct op de bestaande bevestigingspunten van je Crafter te passen, zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn.

Samengevat is de Volkswagen Crafter koeienvanger met grille een stijlvol en functioneel accessoire dat het uiterlijk van je auto verfraait en tegelijkertijd meer bescherming biedt tegen kleine botsingen en steenslag. Het is op maat gemaakt om perfect op je Crafter te passen en gemaakt van kwaliteitsmaterialen om een lange levensduur te garanderen. De installatie is relatief eenvoudig, waardoor het een verstandige keuze is voor diegenen die zowel stijl als nut zoeken voor hun voertuig.

CRAF-R1770-00-I

Gegevensblad

Model
VW Crafter
Type bar
Rooster