Buffel koplamp met dwarsbalk Mercedes Benz Vito 2020-...

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Mercedes-Benz Vito 2020-...

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

VITO-R2070-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 646,81
€ 646,81 € 534,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 646 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 646 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Mercedes Benz Vito 2020-...

Ontdek de op maat gemaakte koeienvanger met dwarsbalk voor uw Mercedes-Benz Vito 2020-.... Deze robuuste en functionele koeienvanger is ontworpen om uw voertuig optimaal te beschermen en tegelijkertijd een opvallend esthetisch tintje te geven.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestand tegen de zwaarste omstandigheden op de weg en in ruw terrein. De stevige structuur biedt een doeltreffende bescherming tegen lichte schokken en rondvliegend puin, waardoor de carrosserie van uw Mercedes-Benz Vito 2020-.... behouden blijft.

Het belangrijkste kenmerk van deze koeienvanger is de geïntegreerde dwarsbalk. Deze balk voegt een extra beschermingslaag toe en zorgt voor een visueel aantrekkelijk uiterlijk. Hij versterkt niet alleen de sterkte van de koeienvanger, maar kan ook worden gebruikt om accessoires zoals extra koplampen, een grillestang of andere compatibele apparatuur te ondersteunen, waardoor de functionaliteit en stijl van uw Mercedes-Benz Vito 2020-.... worden verbeterd.

De montage van deze koeienvanger is eenvoudig en nauwkeurig en past zich perfect aan de vorm van uw voertuig aan. Met zijn op maat gemaakte design past hij perfect bij het uiterlijk van uw Mercedes-Benz Vito 2020-... en verbetert tegelijkertijd de bescherming aan de voorzijde.

Kies voor de koeienvanger met dwarsbalk om prestaties, esthetiek en duurzaamheid op uw Mercedes-Benz Vito 2020-.... te combineren. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming tegen obstakels op de weg of gewoon een vleugje karakter aan je voertuig wilt toevoegen, deze koeienvanger is de ideale keuze voor een verbeterde rijervaring.

VITO-R2070-03

Gegevensblad

Model
Mercedes Vito
Type bar
Met dwarsbalk