Buffalo koplamp met grille Mercedes Benz Vito 2020-...

Buffelvizier met grille voor Mercedes-Benz Vito 2020-...

Het buffelscherm is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Het buffelvizier met rooster heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product heeft een Europese goedkeuring gekregen

VITO-R2070-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 773,86
€ 773,86 € 639,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 773 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 773 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,73.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelvizier met rooster Mercedes Benz Vito 2020-...

Welkom in de wereld van functionele elegantie voor uw Mercedes-Benz Vito 2020-... dankzij de koeienvanger met grille. Deze koeienvanger is met oog voor detail ontworpen en combineert een stoere uitstraling met uitzonderlijke prestaties.

De op maat gemaakte koeienvanger past perfect bij uw auto en is ontworpen om optimale bescherming te bieden en tegelijkertijd het uiterlijk van uw Mercedes-Benz Vito 2020-..... te verfraaien. De solide, hoogwaardige stalen structuur zorgt voor een uitzonderlijke weerstand tegen lichte schokken en helpt uw auto te beschermen tegen mogelijke schade.

Het hoogtepunt van deze koeienvanger is de geïntegreerde grille, die een vleugje verfijning toevoegt met behoud van functionaliteit. Het zorgvuldig ontworpen rooster zorgt voor voldoende luchtstroom naar de radiateur en voorkomt dat ongewenst vuil de motorruimte binnendringt. Deze combinatie van stijl en bescherming zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz Vito 2020-... even capabel als charmant blijft.

De montage van deze koeienvanger met grille is zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Elk detail, van de nauwkeurige montage tot de duurzame afwerking, getuigt van een streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Kortom, de koeienvanger met grille voor Mercedes-Benz Vito 2020-... veel meer dan een beschermend accessoire. Het is een harmonieuze samensmelting van kracht, stijl en functionaliteit, die een complete oplossing biedt voor veeleisende eigenaren die de integriteit van hun voertuig willen behouden en tegelijkertijd de visuele aantrekkingskracht ervan willen vergroten.

VITO-R2070-00

Gegevensblad

Model
Mercedes Vito
Type bar
Rooster