Vleugel bull bar voor Iveco S-Way 19-...

Mega buffelscherm voor Iveco S-Way 19-...

Het buffelscherm is 1,6 meter hoog en 2,35 meter breed

Het buffelscherm is van gepolijst roestvrij staal

De producten zijn geldig in overeenstemming met UNECE R26/R61 wetgeving.

PB852140
€ 4.852,10
€ 4.852,10 € 4.010,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 4852 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 4852 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 48,52.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koevanger voor Iveco S-Way 19-...

De koeienvanger voor Iveco S-Way is een onmisbaar accessoire voor vrachtwagenchauffeurs, met name voor chauffeurs van Iveco S-Way. Deze koeienvanger is ontworpen om extra bescherming te bieden aan je voertuig en is een waardevolle investering in de veiligheid van je truck, maar ook in het behoud van de esthetiek en prestaties.

de Iveco S-Way koeienvanger is ontworpen met oog voor detail. Hij is speciaal ontworpen om perfect te passen op het Iveco S-Way-model en garandeert een harmonieuze integratie en een elegant uiterlijk.

Het eerste opvallende kenmerk van deze koeienvanger is zijn beschermende functie. Hij is ontworpen om je truck te beschermen tegen mogelijke schade door botsingen met dieren of andere objecten op de weg. De robuuste structuur van de koeienvanger is ontworpen om schokken te absorberen en schade aan het voertuig te minimaliseren, wat niet alleen reparatiekosten kan besparen, maar ook levens kan redden bij ernstige ongevallen.

De Iveco S-Way bull bar is ook een esthetische toevoeging aan je truck. Hij geeft de voorkant van het voertuig een robuust en elegant uiterlijk, wat de visuele aantrekkingskracht vergroot. Bovendien kan hij worden aangepast aan de kleur en stijl van je truck, zodat je hem helemaal aan je voorkeuren kunt aanpassen.

Duurzaamheid is een ander belangrijk kenmerk van deze koeienvanger. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van het rijden op de weg, inclusief zware weersomstandigheden, te doorstaan. Hij is corrosiebestendig, wat een lange levensduur en duurzaamheid garandeert.

Kortom, de Iveco S-Way Bull Barrier is een essentieel accessoire voor chauffeurs van Iveco S-Way-trucks die zich zorgen maken over de veiligheid, het uiterlijk en de duurzaamheid van hun voertuig. Het biedt robuuste bescherming, verbeterde esthetiek, uitzonderlijke duurzaamheid en installatiegemak. Voor wie met zijn vrachtwagen de weg op gaat, is het een waardevolle investering die bijdraagt aan de gemoedsrust en het behoud van zijn voertuig.

PB852140

Gegevensblad

Diameter
76 mm
Positie
Geen
Flash
non