Juluen Besturingskast (zuignaphouder)

Bedieningspaneel met 7 schakelaars

Het bedieningspaneel heeft een programmeerbare sneltoets voor snelle activering van vooraf gedefinieerde toetsen

Permanente zuignapmontage

Knoppen kunnen worden geprogrammeerd in AAN/UIT- of momentschakelaarmodus

Model heeft 35 selecteerbare pictogramstickers

Compatibel met Europees sireneslot

BC0023SW830-2
€ 101,53
€ 101,53 € 83,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 101 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 101 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Bedieningspaneel (zuignapbevestiging)

Het SW830-2 bedieningspaneel is ontworpen voor gebruik in verschillende toepassingen, van industriële automatisering tot het beheer van complexe systemen. Het heeft een ergonomisch ontwerp, met een kleurentouchscreen van hoge kwaliteit dat uitstekend leesbaar is, zelfs in een heldere omgeving. Dankzij de royale afmetingen van het scherm kan veel informatie tegelijkertijd worden weergegeven, waardoor het bewaken en besturen van processen eenvoudiger wordt.

De gebruikersinterface van het bedieningspaneel is zeer intuïtief, waardoor het zelfs voor onervaren operators toegankelijk is. De menu's zijn logisch ingedeeld en de navigatie verloopt soepel dankzij het snel reagerende aanraakscherm. De bedieningsknoppen zijn slim geplaatst voor snelle toegang tot essentiële functies en dankzij de achtergrondverlichting zijn ze gemakkelijk te gebruiken bij weinig licht.

Het bedieningspaneel is zeer veelzijdig en biedt de mogelijkheid om een groot aantal parameters te controleren en te beheren. Real-time gegevens worden duidelijk en beknopt weergegeven, zodat operators weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Daarnaast kunnen er aangepaste waarschuwingen worden geconfigureerd om te waarschuwen voor significante afwijkingen.

Een opmerkelijk aspect van het SW830-2 paneel is de geavanceerde connectiviteit. Het is uitgerust met meerdere communicatiepoorten, waaronder Ethernet, USB en RS-232, waardoor het eenvoudig te integreren is met andere systemen en op afstand gegevens kan verzamelen. Deze uitgebreide communicatiemogelijkheden maken real-time bewaking en gecentraliseerd beheer mogelijk, wat essentieel is in veel industriële toepassingen.

Op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid is het SW830-2 bedieningspaneel gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om veeleisende omgevingen te weerstaan. Het is robuust en schokbestendig, waardoor het lang meegaat onder zware werkomstandigheden. Bovendien voldoet het aan de strengste industriële veiligheidsnormen.

Samengevat biedt het SW830-2 bedieningspaneel van Juluen een eersteklas beheer- en controleoplossing voor een breed scala aan toepassingen. De gebruiksvriendelijkheid, geavanceerde connectiviteit en robuustheid maken het een ideale keuze voor veeleisende industriële en commerciële omgevingen. Het stelt operators in staat om complexe systemen effectief te bewaken, te besturen en te beheren, wat bijdraagt aan operationele efficiëntie en geïnformeerde besluitvorming.

BC0023SW830-2