Juluen Besturingskast en voedingsmodule (zuignapbevestiging)

Bedieningspaneel en voedingsmodule

Het bedieningspaneel heeft 8 schakelaars met 3 x 10 A en 5 x 0,2 A uitgangen en verlichte knoppen

Montage met zuignap

Knoppen kunnen worden geprogrammeerd als AAN/UIT of momentschakelaar

Model heeft 35 selecteerbare pictogramstickers

Compatibel met Europees sireneslot

BC0016SW830
€ 199,65
€ 199,65 € 165,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 199 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 199 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen bedieningspaneel en voedingsmodule (zuignapmontage)

Het bedieningspaneel en de voedingsmodule van Juluen, verkrijgbaar via hun website, staan voor state-of-the-art engineering in besturings- en vermogenstechnologie. Deze componenten zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende vereisten van industriële en commerciële toepassingen en bieden een betrouwbare, krachtige oplossing voor voedingsbeheer.

Eerst en vooral heeft het bedieningspaneel een slank ontwerp en een robuuste constructie. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestand tegen de meest veeleisende omgevingen, van barre weersomstandigheden tot extreme temperaturen en hevige trillingen. De stevige structuur zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, terwijl de waterdichte behuizing de interne componenten beschermt tegen vocht en stof.

De voedingsmodule is het hart van het systeem. Hij zorgt voor een stabiele en consistente voeding, zodat alle aangesloten apparaten en apparatuur soepel kunnen werken. Met een reeks instelbare ingangs- en uitgangsspanningen kan hij worden aangepast aan verschillende toepassingen, van eenvoudige motorbesturing tot complexe airconditioningsystemen.

De kracht van dit bedieningspaneel ligt in zijn gebruiksvriendelijkheid. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het eenvoudig om alle handelingen in realtime te programmeren en te controleren. Verlichte LED-indicatoren geven duidelijke informatie over de systeemstatus, wat probleemoplossing en onderhoud vereenvoudigt. Bovendien maakt de geavanceerde connectiviteit beheer op afstand mogelijk, wat essentieel is voor toepassingen waarbij bewaking op afstand van cruciaal belang is.

Veiligheid is een topprioriteit voor Juluen, en dit wordt weerspiegeld in dit bedieningspaneel en deze voedingsmodule. Beveiligingen zoals zekeringen, stroomonderbrekers en noodstopsystemen zijn geïntegreerd om overbelasting en kortsluiting te voorkomen, waardoor de veiligheid van operators en de bescherming van apparatuur wordt gewaarborgd.

Tot slot is veelzijdigheid een ander groot voordeel van dit systeem. Het kan in verschillende industrieën worden gebruikt, van industriële automatisering tot energiebeheer in commerciële gebouwen. Dankzij de modulariteit kan het worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke toepassing.

Kortom, het bedieningspaneel en de powermodule van Juluen zijn een uitstekend voorbeeld van geavanceerde elektrotechniek. Door hun duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en veelzijdigheid zijn ze essentiële componenten voor bedrijven en industrieën die hun elektrisch beheer willen optimaliseren. Met Juluen krijgt u betrouwbaarheid en prestaties.

BC0016SW830

Gegevensblad

Spanning
12/24V