Juluen bedieningskast en voedingsmodule (assemblage met 2 bouten)

Bedieningspaneel en voedingsmodule

Het bedieningspaneel heeft 8 schakelaars met 3 x 10 A en 5 x 0,2 A uitgangen en verlichte knoppen

Permanente montage met 2 bouten

Knoppen kunnen worden geprogrammeerd als AAN/UIT of momentschakelaar

Model heeft 35 selecteerbare pictogramstickers

Compatibel met Europees sireneslot

BC0061SW830
€ 199,31
€ 199,31 € 164,72
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 199 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 199 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen bedieningspaneel en voedingsmodule (2-bout montage)

Het Juluen lichtbalkbedieningspaneel en voedingsmodule is een hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de bedienings- en voedingsbehoeften van lichtbalken in verschillende toepassingen. Dit apparaat biedt een complete en effectieve oplossing voor het beheer van de verlichting van uw voertuig of werkruimte en zorgt voor optimale zichtbaarheid en verhoogde veiligheid.

Het bedieningspaneel heeft een intuïtieve interface waardoor het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs in veeleisende werkomstandigheden. Het is ontworpen voor permanente montage en garandeert een robuuste en betrouwbare armatuur. Dankzij het ergonomische ontwerp past het naadloos in de omgeving van je voertuig of werkplek en zorgt het voor een strakke, professionele uitstraling.

Deze voedingsmodule is uitgerust met een aantal geavanceerde functies om te voldoen aan de specifieke behoeften van je toepassing. Opvallende kenmerken zijn de mogelijkheid om meerdere lichtbalken tegelijk te bedienen, voor een efficiënt verlichtingsbeheer in verschillende gebieden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen aan veranderende lichtomstandigheden.

Het bedieningspaneel en de voedingsmodule van Juluen zijn ook uitgerust met een relais van hoge kwaliteit, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden, waaronder slechte weersomstandigheden en trillingen.

Veiligheid is een topprioriteit bij dit bedieningspaneel. Het is uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en overspanning, zodat de veiligheid van je hele elektrische systeem gegarandeerd is.

De installatie van dit bedieningspaneel en deze voedingsmodule is ook eenvoudig dankzij de gedetailleerde instructies en het plug-and-play-ontwerp. Zo kunt u tijd en moeite besparen bij het installeren van uw verlichtingssysteem.

Kortom, het bedieningspaneel en de voedingsmodule van Juluen vormen een complete, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het bedienen en voeden van je lichtbalken. Met zijn robuustheid, geavanceerde functies en stijlvolle ontwerp is het de ideale tool om te voldoen aan uw verlichtingsbehoeften, of het nu gaat om voertuigen, bouwmachines of andere professionele toepassingen. Investeer in kwaliteit en prestaties met het bedieningspaneel van Juluen.

BC0061SW830

Gegevensblad

Spanning
12/24V