Juluen Verkeersregelkast

Bedieningspaneel voor opritten

Het bedieningspaneel heeft 5 vergrendelingsknoppen en een drukknop

Het schakelpaneel is ontworpen om de oprit te bedienen

Afmetingen zijn: 134X39X21.6mm

BC0024SW610TA
€ 94,22
€ 94,22 € 77,87
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 94 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 94 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,94.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Verkeerslichtbalk Bedieningspaneel

Het Juluen Lightbar Control Panel is een zeer functioneel apparaat dat is ontworpen voor een efficiënt, aangepast beheer van je lightbars, terwijl je hun bruikbaarheid in verschillende situaties kunt maximaliseren. Dit paneel heeft een scala aan mogelijkheden en functies die het een must-have maken voor professionals en liefhebbers van noodverlichting, verkeersborden en werkverlichting.

Het ontwerp van dit bedieningspaneel is zowel modern als functioneel. Het is ontworpen om harmonieus te passen in verschillende omgevingen, of het nu gaat om een hulpverleningsvoertuig, een voertuig van de openbare dienst, een bouwvoertuig of zelfs een persoonlijk voertuig. De ergonomische vorm en hoogwaardige afwerking geven het een professionele, robuuste uitstraling.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit bedieningspaneel is het intuïtieve touchscreen. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je eenvoudig tussen functies kunt navigeren en instellingen kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Het scherm is helder, reageert snel en is gemakkelijk af te lezen, zelfs bij fel zonlicht of weinig licht.

Modulariteit is een ander groot voordeel van dit bedieningspaneel. Het is ontworpen om compatibel te zijn met verschillende lichtbalken, wat betekent dat je de configuratie kunt aanpassen aan je behoeften. Je kunt eenvoudig lichtmodules toevoegen of verwijderen en het paneel past zich automatisch aan deze wijzigingen aan. Zo kun je je verlichting optimaliseren voor elke situatie.

Connectiviteit is ook een sterk punt van dit bedieningspaneel. Het is uitgerust met USB, Bluetooth en geavanceerde draadloze connectiviteit, zodat je het eenvoudig kunt aansluiten op andere apparaten of besturingssystemen. Dit betekent dat je het paneel kunt synchroniseren met andere beveiligings- of signalisatieapparatuur voor een meer geïntegreerd beheer.

Een andere opvallende eigenschap is de programmeerfunctionaliteit. Met het lichtbalkbedieningspaneel van Juluen kun je aangepaste verlichtingsscenario's maken voor specifiek gebruik. U kunt verlichtingssequenties, flitsen, patronen en zelfs kleurwijzigingen programmeren, wat een grote flexibiliteit biedt om aan de vereisten van uw toepassing te voldoen.

Duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt voor gebruikers van bedieningspanelen in veeleisende omgevingen. Het bedieningspaneel van Juluen is gemaakt van hoogwaardige materialen die schok-, water- en stofbestendig zijn, waardoor de duurzaamheid in zware omstandigheden gegarandeerd is.

Kortom, het Juluen lichtbalkbedieningspaneel is een uitzonderlijk hulpmiddel voor diegenen die behoefte hebben aan een nauwkeurige, gepersonaliseerde bediening van hun verlichting. Het moderne ontwerp, intuïtieve touchscreen, modulariteit, geavanceerde connectiviteit, programmeerbaarheid en duurzaamheid maken het een topkeuze voor een verscheidenheid aan toepassingen. Met dit paneel kunt u de efficiëntie van uw lichtbalken maximaliseren en tegelijk profiteren van geavanceerd verlichtingsbeheer, ongeacht de context.

BC0024SW610TA

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
39 mm
Lengte
134 mm
Breedte
23 mm
Stroomsterkte
5A
Bedrijfstemperatuur
-30°C + 65°C