Juluen Bedieningskast (2-bouts montage)

Bedieningspaneel Juluen

Bedieningspaneel met 7 schakelaars. Het heeft een programmeerbare sneltoets voor snelle activering van vooraf gedefinieerde knoppen

Knoppen zijn volledig programmeerbaar in AAN/UIT- of momentschakelaarmodus

Pakket bevat 35 pictogramstickers

Model compatibel met Europees sireneslot

Knoppen zijn verlicht

Bevestiging is vast met 2 bouten

Afmetingen: 95X68.8X25.5mm

BC0078SW8302
€ 90,59
€ 90,59 € 74,87
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 90 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 90 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,90.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen bedieningspaneel (2-bout montage)

Het SW830-2 bedieningspaneel is een innovatief apparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende beheer- en controle-eisen in een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Met zijn zorgvuldige ontwerp en intuïtieve interface biedt dit paneel een complete oplossing voor het bewaken en beheren van een groot aantal processen.

Op het eerste gezicht valt het SW830-2 bedieningspaneel op door zijn elegantie en robuustheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de meest veeleisende industriële omgevingen te weerstaan. De roestvrijstalen behuizing garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid en beschermt de interne componenten tegen externe elementen zoals stof en vocht.

Het centrale element van deze bedieningsinterface is het kleurenaanraakscherm met hoge resolutie, dat een groot deel van het paneeloppervlak in beslag neemt. Met een indrukwekkende visuele helderheid biedt dit scherm een uitstekende leesbaarheid, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Gebruikers kunnen eenvoudig door de verschillende functies en menu's navigeren dankzij de responsieve en intuïtieve aanraaktechnologie.

Het paneel is uitgerust met een volledige set fysieke bedieningsknoppen voor eenvoudige navigatie en manipulatie van parameters. De knoppen zijn ergonomisch geplaatst voor snelle toegang tot essentiële functies, wat tijd bespaart in kritieke situaties.

Qua functionaliteit stelt het SW830-2 paneel niet teleur. Het ondersteunt een indrukwekkende reeks communicatieprotocollen, waardoor naadloze integratie met andere systemen en apparatuur mogelijk is. Bovendien heeft het een groot aantal in- en uitgangen, waardoor het veelzijdig is en aangepast kan worden aan verschillende toepassingen. Of je nu temperaturen moet bewaken, motoren moet besturen, productieprocessen moet beheren of toezicht moet houden op complexe bewerkingen, dit bedieningspaneel kan aan je behoeften voldoen.

Veiligheid is een prioriteit bij het SW830-2 paneel. Het is uitgerust met geavanceerde functies zoals wachtwoorden en aanpasbare toegangsniveaus, zodat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot gevoelige functies. Daarnaast bevat het bewakingsmechanismen om afwijkingen en fouten te detecteren, wat bijdraagt aan de operationele veiligheid.

Concluderend is het SW830-2 bedieningspaneel een uitzonderlijk product dat een combinatie biedt van robuustheid, gebruiksvriendelijkheid en geavanceerde prestaties. Met zijn robuuste ontwerp, intuïtieve touchscreen, uitgebreide functionaliteit en focus op veiligheid is het een ideale oplossing voor veeleisende industriële omgevingen. Of u nu complexe processen beheert, kritische gegevens bewaakt of machines bestuurt, dit paneel geeft u de gemoedsrust die u nodig hebt om uw activiteiten te optimaliseren.

BC0078SW8302

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
68.8mm
Lengte
95 mm
Breedte
25,5 mm
Stroomsterkte
35A

Klanten die dit product kochten, kochten ook: