• Alleen online

Basic Led vierkante werklamp 40W

vierkante werklamp van 40 W uit ons Basic-assortiment

De koplamp heeft 12 LED's met een lichtstroom van 4400 lumen

Afmetingen: 139x193x80 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0171L
€ 70,18
€ 70,18 € 58,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 70 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 70 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led vierkante werklamp 40W

De vierkante LED werklamp is het toonbeeld van moderne techniek en optimale efficiëntie. Met zijn elegante vierkante ontwerp belichaamt hij de kracht en robuustheid die nodig is om de meest veeleisende omgevingen aan te pakken. Uitgerust met 12 krachtige LED-chips biedt deze hoofdlamp een uitzonderlijke helderheid en ongeëvenaarde helderheid, waardoor een maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd in de meest veeleisende werksituaties.

De behuizing van de koplamp is gemaakt van hoogwaardige materialen die superieure weerstand tegen schokken, trillingen en de elementen garanderen, waardoor het een betrouwbare bondgenoot is in de zwaarste werkomgevingen. De stevige, duurzame structuur is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en biedt een lange levensduur zonder afbreuk te doen aan de lichtprestaties.

Dankzij het energiezuinige ontwerp en de lange levensduur biedt deze vierkante LED werklamp een uitzonderlijke energie-efficiëntie, waardoor het energieverbruik wordt verlaagd terwijl een betrouwbare, constante helderheid wordt geleverd. Dankzij de veelzijdigheid kan de lamp eenvoudig op verschillende oppervlakken worden geïnstalleerd, waardoor een verlichtingsoplossing wordt geboden die is afgestemd op de specifieke behoeften van diverse industriële en commerciële toepassingen.

Of hij nu wordt gebruikt op bouwterreinen, in terreinvoertuigen of in veeleisende industriële omgevingen, deze vierkante LED werklamp belichaamt de perfecte combinatie van kracht, duurzaamheid en efficiëntie en biedt een betrouwbare, krachtige verlichtingsoplossing die voldoet aan de meest veeleisende behoeften van professionals en buitenliefhebbers.

PL0171L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
141 mm
Lengte
110 mm
Lumen
4400lm
Diepte
57.6mm
stroom
40W