• Alleen online

Basis Led ovale werklamp met schakelaar 40W

40W ovale werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 27 LED's met een lichtstroom van 2500 lumen

Afmetingen: 150x60x146 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0170L
€ 39,57
€ 39,57 € 32,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 39 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 39 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,39.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led ovale werklamp met schakelaar 40W

De 27 Led ovale werklamp is een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor een groot aantal industriële en werktoepassingen. Met zijn stijlvolle ovale ontwerp en state-of-the-art LED-technologie biedt deze lamp een uitzonderlijke helderheid terwijl hij minder energie verbruikt dan conventionele lichtbronnen.

De unieke configuratie van 27 geïntegreerde LED's zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding, waardoor optimale zichtbaarheid wordt geboden in uiteenlopende werkomstandigheden, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Dankzij het ergonomische ontwerp is de hoofdlamp eenvoudig te installeren en aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Bovendien is de lamp door de robuuste constructie bestand tegen schokken, trillingen en weersinvloeden, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid onder zware werkomstandigheden.

Met zijn superieure energie-efficiëntie en lange levensduur biedt deze ovale LED werklamp een betrouwbare en kosteneffectieve verlichtingsoplossing, die de bedrijfskosten en onderhoudsvereisten verlaagt. Dankzij de hoge schokbestendigheid en waterdichte behuizing is deze koplamp perfect geschikt voor gebruik op verschillende soorten industriële voertuigen en biedt zelfs in de meest veeleisende situaties een betere zichtbaarheid.

Of het nu voor bouwvoertuigen, zware vrachtwagens, landbouwmachines of off-road voertuigen is, de ovale LED werklamp is een ideale keuze voor professionals die eersteklas verlichtingsprestaties in combinatie met uitzonderlijke duurzaamheid eisen. Het elegante ontwerp en de superieure prestaties maken het tot een essentieel stuk gereedschap voor het verbeteren van de productiviteit en veiligheid op de werkplek.

PL0170L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
91 mm
Lengte
143 mm
Lumen
2500lm
Diepte
44 mm
stroom
40W