• Alleen online

Basis Geleide Oprijplaat 845mm 10279lm positielicht

Ledstang 845mm uit onze Basic Led serie

De Ledbar heeft een wit positielicht

De Ledbar heeft 16 leds en produceert een lichtstroom van 10279 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 124W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte: 845mm
  2. Hoogte met steunen: 75mm
  3. Hoogte zonder steunen: 50mm
  4. diepte: 65mm

model exclusief verkocht op de website

RL0096LB
€ 289,06
€ 289,06 € 238,89
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis geleid oprijlicht 845mm 10279lm positielicht

De 16 LED-lichtstrip is een meesterwerk van verlichtingstechniek, ontworpen om een uitzonderlijke verlichtingsoplossing te bieden voor de uiteenlopende behoeften van de automobiel- en industriële voertuigsector. Deze lichtstrip is een ware belichaming van moderne innovatie en biedt een perfecte mix van geavanceerde prestaties en elegante esthetiek.

Met zijn zorgvuldig ontworpen ontwerp heeft de 16 LED-lichtstrip een slank, discreet profiel dat harmonieus past in elke omgeving. De 16 geïntegreerde LED's met hoge intensiteit, zorgvuldig gepositioneerd voor een gelijkmatige lichtverdeling, bieden een uitzonderlijke helderheid en zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Elke LED in de strip is geoptimaliseerd voor maximale energie-efficiëntie en biedt een lager energieverbruik zonder afbreuk te doen aan de lichtopbrengst. Dankzij de robuuste en duurzame constructie is deze strip ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en biedt hij een uitzonderlijke duurzaamheid bij schokken, trillingen en extreme weersomstandigheden.

Bovendien is de 16 LED strip uitgerust met een geavanceerd temperatuurcontrolesysteem dat zorgt voor een optimale werking, zelfs tijdens lange perioden van continu gebruik. Dankzij de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke interface is dit de ideale keuze voor professionals die de efficiëntie en veiligheid van hun voertuigen willen verbeteren.

Met zijn vermogen om krachtige, betrouwbare verlichting te bieden, gecombineerd met uitzonderlijke duurzaamheid, is de 16 LED stripverlichting de voor de hand liggende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor auto's en industriële toepassingen.

RL0096LB

Gegevensblad

Kleur positie
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
50 mm
Lengte
845mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
10279lm
Diepte
65 mm
Hoogte met steun
75 mm
stroom
126W
aantal leds
16
dubbele ledstrip
geen